Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 21/04/2020

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη από αστυνομικό - αναγνώστη του Policenet.gr στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας:

Θα περίμενε κανείς μέσα σε αυτή την κρίση που προκάλεσε η επιδημία η ΠΟΑΣΥ και η ΠΟΑΞΙΑ να έχουν ξεσηκωθεί και να απαιτούν και να προστατέψει η πολιτεία τους συναδέλφους και να τους επιβραβεύσει.

Αυτό θα ήταν το φυσιολογικό σε οποιαδήποτε χώρα στους καιρούς του #μενουμε_σπιτι.

Αντί αυτού παρατηρείται μια χαλαρότητα λες και δεν τρέχει τίποτα, λες και οι Αστυνομικοί είναι εκ φύσεως άτρωτοι, λες και δεν κινδυνεύουν από τον ιό λες και οι οικογένειες τους δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν από αυτούς.

Βλέπουμε κάτι «φοβερά» άρθρα που καταγγέλλουν την απουσία των αστυνομικών από το διαφημιστικό της πολιτικής προστασίας λες και αν δεν τους δουν στην τηλεόραση οι πολίτες τους αστυνομικούς να εργάζονται θα τους θεωρήσουν τεμπέληδες.

Γιατί όλοι αυτοί όμως δεν μιλάνε;

Γιατί δεν αισθάνονται την ανάγκη να διεκδικήσουν κάτι για τον κλάδο τους;

Μήπως έχει εξαγοραστεί με κάποιον τρόπο η εκκωφαντική σιωπή τους; Να μου πεις εδώ υπάρχουν κάτι συνδικαλιστές φιλικά προσκείμενοι στην προηγούμενη κυβέρνηση και ακόμα βρίσκονται στα αζήτητα υπηρεσιακά (αλλά τα επιδόματα γι αυτούς πέφτουν κανονικά στον λογαριασμό).

Άντε να έρθουν πάλι οι βουλευτικές εκλογές να τους δούμε πάλι δραστήριους.

Θα βγάζουν φωτογραφίες με Υπουργούς, θα βγάζουν λόγους σε κομματικές εκδηλώσεις για να δικαιολογηθεί το μετέπειτα αραλίκι, θα κάνουν και κανα ρουσφετάκι και όλα καλά.

Δεν τους νοιάζει πως τα περνάει έξω ο αστυφύλακας και αν πεινάει.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis