Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:04 | 03/11/2019

Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο για την ΔΑΕΘ που αφενός είχε καιρό να επαναληφθεί, αφετέρου δυστυχώς νομίζω ακόμα είμαστε στα προεόρτια ότι αφορά τους χρόνους εργασίας των διμοιριών.

Με ταξίδια αυθημερόν για αθλητικές διοργανώσεις σε όχι και τόσο κοντινές πολιτείες (βλέπε Ξάνθη), με διμοιρίες που πυκνώνουν τον εναέριο χώρο του αεροδρομίου Μακεδονία καθώς αερομεταφερόμενες ενισχύουν τα νησιά, σε αριθμό αυτοτελών διμοιριών που η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να αντέξει.

Η παρουσία μας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου αδιάλειπτα μετράει ήδη 3 χρόνια και 4 μήνες. Με προσωπικό που ο μέσος όρος ηλικίας είναι άνω τον 40, με οικογενειακές υποχρεώσεις που και να μην είχες απέκτησες στο μεσοδιάστημα αυτό, με μέρες δύσκολες να έρχονται 17 Νοεμβρίου, 6 Δεκεμβρίου, αθλητικά δρώμενα και ότι άλλο έκτακτο προκύψει, είναι επιτακτική ανάγκη να βοηθήσουν και οι υπόλοιπες Γενικές περιφερειακές αστυνομικές διευθύνσεις με τη συγκρότηση διμοιριών για την σταδιακή απεμπλοκή μας.

Δεν αποποιούμαστε το ρόλο μας των ειδικών δυνάμεων και φυσικά σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη πάλι θα βρισκόμαστε στα κέντρα φιλοξενίας.

Όμως αυτή η επαπειλούμενη διαμονή μας εκεί και με τη συχνότητα που πλέον οριακά ξεπερνά τις 40 ημέρες καθώς και με την λειψανδρία , είναι αιτίες ώστε επιτέλους να μπει ένα τέλος στην ταξιδιάρικη ΔΑΕΘ.

Απορίας άξιο βέβαια παραμένει πως με την είδηση αποχώρησης αστυνομικών δυνάμεων από τα camp ξεσπάνε επεισόδια οπότε στον παρονομαστή δεν αλλάζει τίποτα.

Είναι φαίνεται τόσο χοντρό το παιχνίδι που κανείς ακόμα δεν έχει κόψει το γόρδιο δεσμό. . .

Βάλτε στην εξίσωση της φύλαξης των δομών φιλοξενίας και άλλες περιφερειακές διμοιρίες.. Είμαστε πολύ λίγοι για να φτάνουμε για όλα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ POLICENET

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis