Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 29/05/2020

Από την αρχή της καραντίνας για τον κορονοιο τα ΚΕΠ ανέστειλαν τη λειτουργία τους. Ομως ακόμη και μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και την επαναλειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, με τους περιορισμούς που υπάρχουν ακόμη.

Προχωρώντας στην σταδιακή μετάβαση προς την κανονικότητα, οι πολίτες που μεταβαίνουν στα ΚΕΠ ενημερώνονται ότι για γνήσια της υπογραφής και εξουσιοδοτήσεις θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού σημ. Τις περισσότερες φορές μακρινά!! Καθώς και η λειτουργία τους έχει μετατραπεί μόνο σε πρωινή!

Φυσικά αυτό δεν ισχύει για τις αστυνομικές υπηρεσίες, αφού όσοι δεν χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες  ψηφιακής διακυβέρνησης! Μπορούν να τις επισκέπτονται πρωί και απόγευμα χωρίς ραντεβού με τους περισσότερους να προσέρχονται χωρίς μάσκα.

Το ερώτημα είναι οι αστυνομικοί δεν αρρωσταίνουν; Τους προστατεύει η στολή από κάθε νόσο; σημ. (κορονοιο).

Μήπως έχουν πιει το "ακορονοιο "νερό; Μήπως λείπει στον εκάστοτε αξιωματικο υπηρεσιας που ασχολείται με τα γνησια η δουλειά; Μυνησεις, Προσαγωγές, Αυτόφωρα, Κρατούμενοι. Ελειψη σκοπού η ασφάλεια, οχημάτων και εγκαταστάσεων; θα ήταν χρήσιμο να υπάρξει ένας σύνδεσμος μεταξύ Υπουργείου δημόσιας τάξης και Υπουργείου εσωτερικών που να επιλύει προβλήματα του τύπου να στέλνει η μία υπηρεσία(ΚΕΠ) στην άλλη υπηρεσία ΕΛ.ΑΣ πολίτες να εξυπηρετηθούν...γρηγορότερα ..

Ένα μνημονιο συνεργασίας σε επίπεδο γενικών γραμματέων επί παραδείγματι! Λύσεις υπάρχουν. Ο κίνδυνος είναι ίδιος για ολους!

Άλλωστε το επάγγελμα μας ακόμη δεν περιλαμβάνεται στα επικυνδινα ή τα ανθυγιεινα!!


Αποστολόπουλος Δημήτρης
Συνδικαλιστής.Μελος ΜΠΡΟΣΤΆ Β/Α


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis