Δημήτρης Αποστολόπουλος: "Τέτοια παραδείγματα συνεργασίας και συναδέρφικης αλληλεγγύης δίνουν ελπίδα"

Δημήτρης Αποστολόπουλος: "Τέτοια παραδείγματα συνεργασίας και συναδέρφικης αλληλεγγύης δίνουν ελπίδα"

Σήμερα μεσημεριανές ώρες, ένα όχημα αγνώστων λοιπών στοιχείων από πληροφορίες περαστικών αναπτύσσοντας ταχύτητα στη Λ, Σχοινιά έσπασε το Κάρτερ του στα σαμαρακια που υπάρχουν στο σημείο.

Χωρίς να το αντιληφθεί άμεσα ο οδηγός αφου υπήρχε σταδιακή διαρροή.

Αφησε κηλίδες λαδιών στο οδόστρωμα για περισσότερα από δύο χιλιόμετρα, με σοβαρό κίνδυνο για διερχόμενους οδηγούς.

Ενημερωθηκε η Τροχαία όπου και έστειλε όχημα προκειμένου να φροντίσει για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών.

Στο σημείο μετεβησα άμεσα ο ίδιος.

Αφού από τις αναζητήσεις δεν ανευρέθη ο οδηγός, πήρα μέτρα τροχαίας ενω ενημέρωσα το κέντρο, κλείνοντας προσωρινά τμήμα της οδού με κορδέλα και ρίχνοντας λίγες φτυαριές πριονίδι..

Σταγόνα στον Ωκεανο.!

Στο σημείο προσήλθαν εθελοντές πυροσβέστες και συγκεκριμένα οι κ.κ ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΣ, ΓΟΥΡΝΕΛΟΣ από τον Ν Βουτζά Προβαλινθου όπου κάνοντας τιτανιες προσπάθειες έβγαλαν από παρακειμενους αγρούς ποσότητες χώματος ώστε να καλυφθεί το λάδι!

Ακολούθως περνοντας από το σημείο το μεικτό πλήρωμα πυροπροστασίας αποτελούμενο απο τον Αστυφυλακα κ. ΧΑΤΖΗ του Α.Τ Παιανίας και τον Επιλοχία (ΠΒ) κ. ΒΕΡΒΕΡΗ οπου με προθυμία και συναδελφική αλληλεγγύη αφού ζήτησαν να ενημερωθούν για την κατάσταση, τέθηκαν στη διάθεση μου και με αξιοσημείωτο ζήλο με συνέδραμαν στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξηγωντας στους διερχόμενους οδηγούς και εφυστοντας τους την προσοχή.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανωτέρω συναδέρφους και συνεργάτες στο ανωτέρω περιστατικό και να τονίσω ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ως χώρα και εθνος τέτοια παραδείγματα συνεργασίας και συναδέρφικης αλληλεγγύης με την στενή αλλά και ευρεία έννοια δίνουν παράδειγμα αλλά και ελπίδα!

ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης

Αστυνομικός Β.ΤΤ Βορ/κης Αττικης

Μέλος ΜΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α