Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:13 | 26/05/2020

Οι συνάδελφοι της τελευταίας σειράς αστυφυλάκων με τις κρατήσεις που τους γίνονται πληρώνονται γύρω στα εξακόσια ευρω!!

Με δεδομένο ότι τα περισσότερα παιδιά αν και κατάγονται από πόλεις τις επαρχίας, έχουν έρθει υποχρεωτικά να υπηρετήσουν στην Αττική, αναγκάζονται να ενοικιαζουν κατοικία πληρώνοντας σχεδόν το ήμισυ της μισθοδοσίας τους για το ενοίκιο!

Υπολογίζοντας τα λειτουργικά έξοδα οικίας, σίτισης και ένδυσης, ήδη αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο πώς θα μετακινηθούν για υπηρεσία, αφού τα μέτρα τάξης, ασφαλείας και τροχαίας που καλούνται να εκτελέσουν είναι πολλές φορές τόσο μακριά από την έδρα της υπηρεσίας τους που καθιστούν επιβεβλημένη την απόκτηση ιδιόκτητου οχήματος!! Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε κόστος κοινωνικής ζωής, αφου χωρίς την ενίσχυση από τους γονείς και οικείους τους δεν μπορούν να  έχουν καμία δυνατότητα!

Φυσικά αν υπήρχε δυνατότητα εξ αρχής , οικογενειακής ενίσχυσης δεν θα εγκατέλειπαν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να έρθουν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων στην πρωτεύουσα!  Εκτός ίσως από την αγάπη τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο!!

Βεβαίως με τις μειώσεις στους μισθούς όλων μας τα τελευταία χρόνια της κρίσης και των πάγωμα τους για πολλά χρόνια δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά και στο υπόλοιπο προσωπικό ανεξαρτήτως βαθμού και ετών υπηρεσίας!!

Ανακούφιση θα αποτελούσε η δημιουργία και λειτουργία μιας αστυνομικής λέσχης!! Ιδίως για τη διεύθυνση μας εδώ στη Βορειοανατολική Αττική... Οπου οι αποστάσεις είναι τεράστιες και τα ενοίκια ιδιαίτερα υψηλά.

Λέσχη που θα παρέχει σίτιση...(πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό καθώς και σνακ). Σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές, κόστους. Με χώρο γυμναστηρίου αφού το επάγγελμα μας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και απαιτητικό. Αλλα θα έδινε και χρόνο για εκτόνωση και ψυχαγωγία στους νέους συναδέλφους που δεν τους περισσεύουν χρήματα για κοινωνικές εκδηλωσεις! Αλλά και σύσφιξη των σχέσεων τόσο των νεότερων όσο και των παλαιότερων συναδέλφων!

Θεωρώ λοιπόν επιβεβλημενη την δημιουργία λέσχης στην εδαφική μας περιφέρεια. Πρόταση που δεσμεύομαι ότι θα είναι προτεραιότητα της παράταξης μας, καθως έχω προβεί σε τεκμηριωμένη προμελετη, ως προς τα βήματα για τον τρόπο υλοποιησηςτης. Στη διάθεσή οποίου ενδιαφερομενου.

Καθως στα σημαντικά αυτά θεματα το αποτέλεσμα μετράει και όχι τα πρόσωπα! Για να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν ελάφρυνση στους συναδέλφους που υπηρετούν στα εδαφικα όρια της διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττική ς αλλά και ευρύτερα για όσους διαμένουν εντός των ορίων και μπορούν να εξυπηρετηθούν είτε για λήψη γεύματος σε πακέτο, είτε για να βρεθούν με συναδέλφους τους για κοινωνική συναναστροφή εντός της καφετεριας, που θα μπορεί να διαθέσει ένα μπιλιάρδο κάποια επιτραπέζια μαζί με σνακ σε τιμές στα πρότυπα στρατιωκων λεσχών, αλλα και της λέσχης που υπάρχει στη ΓΑΔΑ!

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ένωση Βορειοανατολικής Αττικής είναι από μεγαλύτερες Ενώσεις σε μέλη στην επικράτεια!

Αποστολόπουλος Δημήτρης
Μέλος ΜΠΡΟΣΤΆ Β/Α

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis