Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 28/11/2019

Ύστερα από την τελευταία συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής με τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ Ιωάννη βρέθηκε κατάλληλος χώρος για να λειτουργήσει σταθμός Δ.Ε.Ε. στην έδρα της Υποδιεύθυνσης.

 

Ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις (λειτουργικότητα, προσβασιμότητα, εμβαδόν κλπ.),ο οποίος ανακαινίστηκε πλήρως, θα εξοπλιστεί με τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα(φωτογραφικές μηχανές, υπολογιστές) τα οποία έχουν ήδη παρεληφθη και αναμένεται να λειτουργήσει πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η λειτουργία σταθμού ΔΕΕ στην Βορειανατολική Αττική, θα απαλλάξει τους συναδέρφους, από την ταλαιπωρία που βίωναν όλα αυτά τα χρόνια με τις μετακινήσεις μέχρι την έδρα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα, αφού πλέον όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα απαιτούνται, θα πραγματοποιούνται στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής στο Μαρούσι.   

Η Ένωσή μας θα στέκεται αρωγός στην δύσκολή καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες Αστυνομικοί και θα βρίσκεται δίπλα σε πρωτοβουλίες και ενέργειες οι οποίες γίνονται προς όφελος των Συναδέλφων.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης εδώ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis