Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 12/11/2019
«Πολιτικό ήταν το πρόβλημα που 45 χρόνια είχαμε αυτού το είδους το άσυλο στα ΑΕΙ» επισήμανε στον ΣΚΑΪ την Τρίτη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος.
 
«Μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμασταν στο μηδέν και πήγαμε στο 100, δυστυχώς ή ευτυχώς ήμασταν στο μηδέν, στατικοί, ήμασταν στο Πολυτεχνείο και καιγόμασταν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάκος εξηγώντας τις όποιες δυσλειτουργίες μπορεί να υπάρχουν στον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ στην παρούσα φάση.
 
[custom:google-ads]
 
Κατήγγειλε στο σημείο αυτό βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών. «Ξέρετε πόσες μηνύσεις έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, ιδιαιτέρα τα χρόνια των μνημονίων; Ξέρετε πόσοι βουλευτές πήγαιναν μάρτυρες κατηγορίας εναντίον των αστυνομικών; Είχαν στήσει βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των αστυνομικών» ανέφερε.
 
Ερωτηθείς για τις διαμαρτυρίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ 25 που είχαν πάει στην ΑΣΟΕΕ ο Δημοσθένης Πάκος σχολίασε ότι «δεν μού προκαλεί η εικόνα πρώην υπουργών και βουλευτών, δεν μού προκάλεσε καμία εντύπωση, τα έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια, ορισμένοι υποστηρίζουν θλιβερές μειοψηφίες».
 
«Κάνει επιχείρηση η ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΣΟΕΕ, βρίσκει ορμητήρια με υλικά που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά και να τραυματίσουν ανθρώπους και δεν μιλάει κανείς» δήλωσε.
 
Ο κ. Πάκος εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι μπορούν να βρεθούν και αλλά ανάλογα ευρήματα στους χώρους των πανεπιστημίων. 
 
 
Πηγή: skai.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis