Δημοτικές εκλογές 2019: Οι Δήμαρχοι που επανεκλέγονται στην Αττική από την πρώτη Κυριακή

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ
Δημοτικές εκλογές 2019: Οι Δήμαρχοι που επανεκλέγονται στην Αττική από την πρώτη Κυριακή
Οι Δήμαρχοι σε μια σειρά από Δήμους της Αττικής που καταφέρνουν να επανεκλεγούν από την Α' Κυριακή με βάση τα ως τώρα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.
 
Συντριπτικά ποσοστά εξασφάλισαν νυν Δήμαρχοι σε μια σειρά από δήμους στην Αττική από τον α' γύρο σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Οι περισσότεροι από τους δημάρχους επιστρέφουν στα καθήκοντά τους με ποσοστά που ξεπερνούν κατά πολύ το 50% που απαιτείται για την άμεση επανεκλογή.
 
Δημοτικές εκλογές 2019: Ποιοι δήμαρχοι επανεκλέγονται στην Αττική
 
Ο νυν ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου φαίνεται να ξεπερνά το 81%. Αντίστοιχο ποσοστό φαίνεται να εξασφαλίζει και ο Δήμαρχος Περιστερίου με σχεδόν 81%.
 
Την ίδια ώρα, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών ο Γιάννης Κωνσταντάτος εξασφαλίζει ποσοστό 73,86%, στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Με 72,41%, στο δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, επανεκλέγεται ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ με 71,14%, ο νυν δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.
 
Υψηλό ποσοστό με τα εως τώρα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών καταλαμβάνει ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης με 69%. Στον δήμο Γαλατσίου, με ποσοστό 67,61%, ο νυν δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος επανεκλέγεται, όπως και με 62,08% και ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, με 61,11%.
 
Επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή εξασφαλίζουν και οι δήμαρχοι Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με 58,96%, Φυλής, Χρήστος Παππούς, με 56,24% και Παπάγου - Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, με 54,43%.
 
 iefimerida.gr