Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 08/01/2019

Υπάλληλοι του δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων βρήκαν τσάντα με χρήματα και σημαντικά έγγραφα και την παρέδωσαν στην αστυνομία.

Η τσάντα ανήκε σε δημότισσα από την Άσκρη. Τους δύο υπαλλήλους συνεχάρη ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης που έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook αναφέροντας:

[custom:google-ads]

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ!!!!!!

Μέσα στις παγωμένες απειλές που μας έφερνε ,όλες αυτές τις μέρες, ο «»ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ»», που εν τέλει στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων κατέληξε ως «»ΑΠΟΜΑΧΟΣ»» είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο μήνυμα,μια πολύ «»ΖΕΣΤΗ»» ενέργεια.

Δεν ξέρω αν έχετε χάσει προσωπικά αντικείμενα, ταυτότητα,κάρτες,έγγραφα και χρήματα, το έχω πάθει!!!!

Αισθάνεσαι να γκρεμίζεται ένας κόσμος,αισθάνεσαι άγχος και κάποιο φόβο για το ποιός μπορεί να τα έχει τόσα προσωπικά σου στοιχεία και πως τα διαχειρίζεται.

Ειμαι σίγουρος ότι έτσι αισθάνθηκε η δημότισά μας στην ΑΣΚΡΗ, που έχασε την τσάντα της με ένα σεβαστό ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ, αλλά κυρίως με όλα ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που συνοδεύουν τον καθένα μας.
Σίγουρα τρόμαξε!!!!

Όμως, οπως αποδυκνείεται ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ!!!!! Και πως να μην αισθανθώ υπερήφανος, όταν δύο υπάλληλοι του Δήμου μας, εκτελώντας την εργασία τους, βρήκαν τη χαμένη τσάντα και αμέσως με ενημέρωσαν και την παραδώσαμε στην Αστυνομία;

Ο ΝΙΚΟΣ ΡΟΧΑΝΗΣ και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ χτες μας απέδειξαν ότι δεν τελείωσαν οι αξίες μας, δε χάθηκαν…είναι εδώ και ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ.

Παιδιά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!"

Πηγή: siriosfm.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis