Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:19 | 31/10/2021

Ο Αστυνομικός Ηλίας Μπούκης που υπηρετεί στην ΥΦΑΑ κατέκτησε το χάκινο μετάλλειο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων γεμίζοντας με περηφάνεια το αστυνομικό σώμα.

 

 

 

 

 

 

Παρακάτω ακολουθεί δήλωση του:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων ήταν μια σπουδαία διοργάνωση που συγκέντρωσε σπουδαίους αθλητές. Ηρθαν στην Ελλάδα Παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες κι έδειξαν ότι ο αθλητισμός δεν σταματάει σε καμία ηλικία.

Οταν βλέπεις, ειδικά τις μεγαλύτερες κατηγορίες, συνειδητοποιείς ότι όταν αγαπάς κάτι κι έχεις στόχους ποτέ δεν τα παρατάς.
Προσωπικά ήθελα το χρυσό μετάλλιο. Σε μία τέτοια διοργάνωση που έγινε στη χώρα μας. Ηθελα να ακουστεί ο εθνικός ύμνος. Ομως και το χάλκινο μετάλλιο μου έδωσε απέραντη χαρά. Είναι μοναδικό συναίσθημα όταν φτάνεις στον στόχο σου. Το χειροκρότημα του κόσμου σου μένει πάντα αξέχαστο.
Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία. Είναι τιμή μου που υπηρετώ το σώμα και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που με στήριξαν σε όλη την προσπάθειά μου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και γενικότερα στην αθλητική μου σταδιοδρομία".

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis