Διάρρηξη μαμούθ στο σπίτι του Mr Pitas στον Αγ. Στέφανο

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ
Διάρρηξη μαμούθ στο σπίτι του Mr Pitas στον Αγ. Στέφανο

Διάρρηξη «μαμούθ» στο σπίτι του... Mr Pitas, στον Άγιο Στέφανο. Άγνωστοι, το βράδυ του Σαββάτου, εισέβαλαν στην κατοικία του 68χρονου βιομήχανου εστιατορίων γρήγορης εστίασης, Παναγιώτη Χαλαμανδάρη, που δραστηριοποιείται στη Νότιο Αφρική, και άρπαξαν, σύμφωνα με την καταγγελία, χρηματοκιβώτιο που περιείχεκοσμήματα αξίας περίπου 700.000 ευρώ και 20.000 ευρώ σε μετρητά.

 Η διάρρηξη στο πολυτελές σπίτι του γνωστού επιχειρηματία από τη Λήμνο, στην οδό Κολοκοτρώνη, έγινε αντιληπτή στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου. Οι δράστες είχαν παραβιάσει μπαλκονόπορτα του σπιτιού, έφθασαν μέχρι στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο κατάφεραν να αποκολλήσουν και να το πάρουν μαζί τους, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.  

Ο Παναγιώτης Χαλαμανδάρης, μαζί με τα τρία αδέλφια του, έχουν δημιουργήσει στη Νότια Αφρική μια τεράστια βιομηχανία εστιατορίων ταχείας εστίασης, τη Famous Brands, που αποτελείται από 2.100 καταστήματα, από τα οποία αρκετά βρίσκονται στη Νότια Αφρική, άλλα σε άλλες χώρες της Αφρικής και ορισμένα στην Αγγλία.

Πριν από κάποια χρόνια είχε σκοπό να επενδύσει σε μεγάλο κατασκευαστικό όμιλο που κατασκευάζει πολυτελείς κατοικίες στη βορειοανατολική Αττική, ενώ είχε αγοράσει μεγάλο μερίδιο ξενοδοχειακού  συγκροτήματος στη Λήμνο, και βρισκόταν σε αναζήτηση επενδύσεων για την εδραίωση των επιχειρήσεών του και στη χώρα μας, ωστόσο είχε απογοητευθεί από την ελληνική γραφειοκρατία.

Στο παρελθόν είχε χάσει κάποια δισεκατομμύρια δραχμές από αυτές τις προσπάθειες επενδύσεων και δεν ήταν διατεθειμένος να το κάνει ξανά, παρότι επιθυμούσε την επιστροφή των παιδιών του (δύο κόρες και ένας γιος) στην Ελλάδα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήρθε στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές του και να επισκεφθεί την αγαπημένη του Λήμνο. Αυτή τη φορά έπεσε θύμα διαρρηκτών...

ΠΗΓΗ: thetoc.gr