Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:10 | 27/11/2017

Στόχος διαρρηκτών έγινε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχής Γεράνειας στην Σιάτιστα. Όπως αναφέρει στο kozan.gr, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου, Θεόδωρος Πεσνικάς, γύρω στις 7 το πρωί, περαστικός, από το σημείο, αντίκρισε την πόρτα ανοιχτή κι ειδοποίησε την αστυνομία.

[custom:google-ads]

Οι δράστες εικάζεται ότι έδρασαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ 3:00 – 6:00 το πρωί της Δευτέρας (27/11), με βάση το γεγονός ότι μέχρι τις 3 το πρωί υπήρχε ανοιχτή καφετέρια που βρίσκεται κοντά στο πρακτορείο.

Η λεία των δραστών υπολογίζεται σε 3.000 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο και σε περίπου 50 λαχεία (ΣΚΡΑΤΣ), των 10 ευρώ, συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε σημειωθεί κλοπή σε φαρμακείο στη Σιάτιστα, ενώ, όπως αναφέρει ο κ. Θ. Πεσνικάς, χθες, υπήρξε απόπειρα διάρρηξης και σε δεύτερο πρακτορείο ΟΠΑΠ, στην περιοχή του δημαρχείου, όπως μαρτυρούν σημάδια παραβίασης στην πόρτα του εν λόγω καταστήματος.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ φέρεται να έχει στη διάθεσή της κι οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας άλλου καταστήματος, κοντά στο σημείο που διεπράχθη η διάρρηξη, με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis