Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 17/06/2019

Η 21χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπέλα Θορν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γυμνές φωτογραφίες της σαν μια αντίδραση σε εκβιασμούς που δεχόταν από χάκερς. Σύμφωνα με ξένα Μέσα, την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter, «κατέβασαν» φωτογραφίες της, και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα έδιναν στη δημοσιότητα προκλητικές πόζες και προσωπικά της βίντεο.

Η ηθοποιός, προκειμένου να δώσει τέλος στον εκβιασμό των χάκερς, πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει από μόνη της κάποιες φωτογραφίες της. «Τις τελευταίες 24 ώρες δεχόμουν απειλές εξαιτίας γυμνών φωτογραφιών μου, νιώθω απαίσια, αισθανόμουν ότι με παρακολουθούσαν, αισθάνθηκα ότι κάποιος πήρε από εμένα κάτι που ήθελα να δει μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο. Μου έστειλε πολλές γυμνές φωτογραφίες άλλων celebrities, δεν πρόκειται να σταματούσε. Για πολύ καιρό άφησα κάποιον να επωφεληθεί από εμένα και αισθάνομαι απαίσια για αυτό. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί είναι δική μου απόφαση. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι από εμένα. Μπορώ να κοιμηθώ ήρεμη σήμερα ξέροντας ότι πήρα τη δύναμη μου πίσω. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή μου και ποτέ δεν θα μπορέσεις», έγραψε η Μπέλα Θορν στο μήνυμά της προς τους χάκερς.

0101.jpg

Είναι περισσότερο γνωστή για το πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Σίσι Τζόουνς» στη νεανική σειρά του Disney Channel, «Shake It Up», αλλά και για τους ρόλους της στις κινηματογραφικές ταινίες «The DUFF» (2015), «Blended» (2014) και «Midnight Sun» (2018).

Τον Απρίλιο του 2018, ίδρυσε τη δική της δισκογραφική εταιρία με την ονομασία «FF Records» ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, δημιούργησε τη δική της σειρά καλλυντικών, με την επωνυμία «Thorne By Bella». Στις 23 Αυγούστου 2016, αποκάλυψε μέσω Twitter ότι είναι bisexual. Έχει 19 γάτες και αγόρασε μια έπαυλη δίνοντας 2 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία έβγαλε - σύμφωνα με συνέντευξή της  - από τις διαφημίσεις του Instagram

Πηγή:  ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis