Διαβατά: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας μετά τη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
Διαβατά: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας μετά τη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη μετά το χθεσινοβραδινό αιματηρό επεισόδιο μέσα στο πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου».  

Αστυνομικές δυνάμεις σαρώνουν το καμπ Αναγνωστοπούλου και πραγματοποιούν ελέγχους για τον εντοπισμό των δραστών των χθεσινών επεισοδίων. 

Παράλληλα, ζητούν από πρόσφυγες και μετανάστες να επιδείξουν νομιμοποιητικά και ταξιδιωτικά έγγραφα που διαθέτουν προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν λαθρομετανάστες που βρίσκονται εντός του χώρου. 

Η χθεσινοβραδινή συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δύο ομάδων νεαρών Αφγανών που ανήκουν σε διαφορετικές εθνοτικές ομάδες του Αφγανιστάν. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άντρας ζήτησε από μια παρέα νεαρών Αφγανών να αποχωρήσει δίπλα από το κοντέινέρ του.

Οι φωνές τους δεν του επέτρεπαν να κοιμηθεί. Οι Αφγανοί παρέμειναν στο σημείο. Ο άντρας, που φέρεται να έχει ηγετικό ρόλο μεταξύ των Αφγανών που μιλούν φαρσί, ζήτησε από την ομάδα του να επιτεθεί στην παρέα των Αφγανών που φωνασκούσαν. Η εντολή του εκτελέστηκε άμεσα.

Οι νεαροί μόλις είδαν τα μαχαίρια τράπηκαν σε φυγή. Εγκλωβίστηκαν στη νοτιοανατολική γωνία του κέντρου φιλοξενίας και δέχτηκαν αρκετά χτυπήματα με ξύλα και μαχαίρια

ethnos.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βίντεο: Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έξω από καφενείο στα Εξάρχεια προσπαθούν να κάνουν συλλήψεις