Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 04/03/2018

ΠΡΟΣ

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος

KOIN.

1. Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος (δια της Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

2. Διευθυντή Αστυνομίας Φθιώτιδας

3. Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

4. Διοικήσεις Αξιωματικών

5. Μέλη της Ένωσης μας

 

     Κύριε Γενικέ,

     Στον απόηχο του ¨DelphiEconomicForumIII¨,θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τα έντονα παράπονα και την δυσαρέσκεια του συνόλου των μελών της Ένωσής μας, τα οποία έζησαν την εβδομάδα που φεύγει, μία από τις χειρότερες υπηρεσιακά περιόδους των τελευταίων ετών.

      Συγκεκριμένα:

      i.Καίτοι η ημερομηνία διοργάνωσης του εν λόγω φόρουμ ήταν γνωστή από μηνών, δεν πραγματοποιήθηκε έγκαιρα ο σχετικός προγραμματισμός, με αποτέλεσμα ο αριθμός των ενισχυτικών δυνάμεων από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας να γίνεται γνωστός, μόλις την προηγούμενη της ενίσχυσης ημέρα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον  οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων μας, παραβιάζοντας παράφορα τις διατάξεις του Π.Δ.394/2001 ως τροποποιήθηκε με Π.Δ.173/2013.

      ii. Άπαντες οι μετακινούμενοι από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας συνάδελφοι, εργάστηκαν τουλάχιστον έντεκα (11) ώρες ημερησίως (οκτώ ώρες στο σημείο που λάμβαναν μέτρα και τρεις ώρες μετακίνηση προς και από τους Δελφούς), καίτοι θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί στον χρόνο εργασίας και ο χρόνος μετακίνησης, καθόσον δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις που θέτει ο νομοθέτης για την πέραν του οκταώρου εργασία (για την αντιμετώπιση εκτάκτων και απρόβλεπτων υπηρεσιακών αναγκών αρ.1παρ.4Π.Δ.394/2001).

      iii. Μεγάλος αριθμός των μετακινούμενων από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας συναδέλφων (ανάμεσά τους και γυναίκες), τοποθετήθηκαν σε διάφορα  σημεία μόνοι τους, χωρίς όχημα και οποιασδήποτε μορφής διοικητική μέριμνα, καθόσον ουδείς τους επισκέφτηκε σε όλη τη διάρκεια της Υπηρεσίας τους, με αποτέλεσμα να έχουν τάσεις λιποθυμίας λόγω αφυδάτωσης του οργανισμού τους.

      Για όλους τους ανωτέρω λόγους και προς ικανοποίηση του κοινού περί δικαίου αισθήματος, σας καλούμε να εγκρίνετε την χορήγηση δύο (2) ημερήσιων αναπαύσεων στους εμπλεκόμενους, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας συναδέλφους μας, στα εν λόγω μέτρα, η μία (1) εκ των οποίων να χορηγηθεί την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς και να επιστήσετε την προσοχή στους αρμόδιους, για την αποφυγή αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣΔΟΥΜΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

easyf.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis