Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 29/03/2017
Διαβάστε το έγγραφο που εστάλη από την Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολής προς την Π.Ο.ΑΣ.Υ.
 
 
ΠΡΟΣ: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Κοιν : Μ.Μ.Ε. – Μέλη μας.
ΘΕΜΑ : Διαγραφή μετόχου από το πρώην Τ.Π.Δ.Υ.
 
Παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει από τη πλευρά σας προς την Διοίκηση του Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει (Διαγραφή μετόχου από το πρώην Τ.Π.Δ.Υ.) και αφορά μεγάλη μερίδα συναδέλφων, οι οποίοι εναγωνίως επιζητούν επίσημη και τεκμηριωμένη απάντηση, από το ως άνω ταμείο δεν έχουν δοθεί απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.
 
Παρακαλούμε όπως επανέλθετε με ερώτημά σας, έτσι ώστε να δοθούν απαντήσεις για τους όρους- προϋποθέσεις καθώς και το ποσό που θα επιστραφεί στους συναδέλφους που θα επιλέξουν την διαγραφή τους από το ταμείο μετά την λήξη της μετοχικής τους σχέσης με αυτό. Έτσι ώστε η όποια απόφαση και υπογραφή αντίστοιχης αίτησης τους, να βασίζεται σε επίσημα και τεκμηριωμένα στοιχεία, διασφαλίζοντας με τον  τρόπο αυτό κάθε οικονομικό και έννομο συμφέρον των συναδέλφων.
 
Επίσης στην περίπτωση μη σύμφωνης υπαγωγής συναδέλφου στο Τ.Π.Δ.Υ., παρακαλούμε όπως ζητηθεί από τον νομικό σύμβουλο της ομοσπονδίας μας, να εξετάσει και να καταθέσει τις προτάσεις του, αναφορικά με την δυνατότητα και τον τρόπο άσκησης κάθε ενδίκου μέσου, όταν το χρηματικό ποσό που θα επιστραφεί από το ταμείο, θα υπολείπεται του ποσού των καταβαλλόμενων εισφορών από τους συναδέλφους.
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο Πρόεδρος
ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8
 
Ο Γενικός Γραμματέας
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
6944915881
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis