Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:50 | 29/11/2018

Το τμήμα σωμάτων ασφαλείας της αμερικανικής ένωσης τυφεκίων (NRA) επιστρέφει στο Τέξας για την διεξαγωγή του περιφερειακού διαγωνισμού αστυνομικών τακτικών, στις 30 Νοεμβρίου.

[custom:google-ads]

Ο διαγωνισμός αυτός αναπτύχθηκε για να προσφέρει στις αστυνομικές υπηρεσίες και τα στελέχη ένα φιλικό προς την τσέπη μέσο για την βελτίωση της εκπαίδευσης, καθώς παρέχει την ευκαιρία για μια ολόκληρη ημέρα να δοκιμαστεί κανείς σε ασκήσεις με ζωντανά πυρά υπό πίεση.

Το αγωνιστικού τύπου πρόγραμμα αποτελείται από έξι εκπαιδευτικά σεμινάρια που βασίζονται σε σενάρια και απευθύνονται σε διάφορους τομείς της επιχειρησιακής πρακτικής.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Χρήση διόπτρας σε πιστόλια Αστυνομικών - Σε ποιο Αστυνομικό Τμήμα της Αμερικής το τόλμησαν



"Οι ασκήσεις δεξιότητας δοκιμάζουν τα στελέχη στον χειρισμό, την ακρίβεια και τη συνολική επάρκεια υπό δεδομένες συνθήκες", αναφέρει η NRA στο δελτίο τύπου. "Οι ασκήσεις που βασίζονται σε σενάρια τοποθετούν τον αστυνομικό σε υποθετικά περιστατικά, όπως ληστείες, συμπλοκές με ένοπλους δράστες, διαρρήξεις και περιστατικά μέσα σε πλήθος. Ο αστυνομικός πρέπει λοιπόν να αποφασίσει πώς θα κινηθεί στην άσκηση και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που παρουσιάζονται σύμφωνα με τις δικές του τακτικές και δεξιότητες, τηρώντας πάντα το επαγγελματικό και νομικό πλαίσιο. "


[custom:google-ads]


Η NRA διοργανώνει τον διαγωνισμό σε συνεργασία με χορηγούς που συμπεριλάβουν τους DeSantis, Gargoyle Eyewear, Glock, Kahr Firearms Group, Mossberg, Nine Line Apparel, Odor Crusher, Present Arms, Smith & Wesson, Remington, Rocky Brands, Ruger και Tru-Spec.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε μια ειδική έκδοση της Βeretta - Πόσα τέτοια πιστόλια υπάρχουν



Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Αστυνομικών Τακτικών του Τέξας θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου.


πηγή: guns.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis