Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 28/01/2021

Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) τηςΔιεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας, εν μέσω πανδημίας, ξεκινά έναν νέο κύκλο ενημερωτικών διαλέξεων – σεμιναρίων με διάφορα θέματα που απασχολούν τον Αστυνομικό μέσα στη σύγχρονη κοινωνία, όπου όλα μεταβάλλονται και εξελίσσονται ραγδαία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, τον προβληματισμό, αλλά και την επιμόρφωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε στο Policenet.gr το νέο Προεδρικό Διάταγμα που αλλάζει τα δεδομένα στη βαθμολογική εξέλιξη Αξιωματικών - Τι προβλέπει και ποιους βαθμούς αφορά

Στα πλαίσια αυτά, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριοΑστυνομικώνμε θέμα: «Επικοινωνία - Διαχείριση συγκρούσεων»,μέσω της εφαρμογής ZOOM, σε δύο θεματικές ενότητες, ήτοι την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 και  Ώρα  19:00΄.

Το θέμα θα αναπτύξει η κα. Χατζηδημητρίου Κατερίνα, η οποία είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου/Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, εξειδικευμένη στην επικοινωνία και τη θετική ψυχολογία και η οποία αποτελεί κυρίως διδακτικό προσωπικό στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, όπου εκπαιδεύει δημοσίους Υπαλλήλους Πανελλαδικά με προγράμματα εξ αποστάσεως.

Δηλώσετε συμμετοχή τώρα στο e-mail: [email protected] ή στο Viber  6977458584, αποστέλλοντας Ονοματεπώνυμο, Υπηρεσία, κινητό και e-mail.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων (μέχρι 100).

Υ.Γ. Επισημαίνεται ότι όσοι παρακολουθήσουν και τις δύο θεματικές ενότητες, θα δοθεί από τους διοργανωτές σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

SERVOPERAMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

IMG_0002

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

IMG

H Γεν. Γραμματέας

[Untitled]_2017040709042200

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis