Διαδοχικές συναντήσεις της Ένωσης Φθιώτιδας με πολιτικούς της περιοχής

Διαδοχικές συναντήσεις της Ένωσης Φθιώτιδας με πολιτικούς της περιοχής

     Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας επισκέφτηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά σειρά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λαμιέων και νυν Αντιπεριφεριάρχης Nομού Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραίσκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λαμιέων και νυν Δήμαρχος κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και νυν Αντιπεριφερειάρχης Nομού Εύβοιας κ. Φάνης Σπανός καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και πρώην Δήμαρχος Δήμου Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος.
     Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσής μας αφού τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε σε κάθε έναν ξεχωριστά καλή επιτυχία, καλό και έντιμο αγώνα.
     Με όλους τους υποψήφιους συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα τα οποία απασχολούν τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την κοινωνία, είτε σε Τοπικό, είτε σε Περιφερειακό επίπεδο. Κοινή συνισταμένη όλων είναι ότι μέσα από την συνεργασία Αστυνομίας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να συμβάλλουμε όλοι τα μέγιστα για την διασφάλιση της έννομης τάξης και της ασφάλειας των πολιτών

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ