Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 05/11/2017

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 44χρονο αλλοδαπό, που ενέχεται σε παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, παράνομη μεταφορά και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (04-11-2017) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα ελέγχου και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

[custom:google-ads]

Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Λαγκαδά, ενώ ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και συνελήφθη σε αγροτική περιοχή έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του (8) αλλοδαποί, οι 3 εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Απο την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα την 03-11-2017 απο την ελληνοτουρκική μεθόριο, ενώ συγγενικά τους πρόσωπα θα κατέβαλαν χρηματικό ποσό μόλις έφταναν στην Αθήνα που ήταν και ο τελικός προορισμός τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis