Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 12/12/2019

Διακινητής συνελήφθη ύστερα από αστυνομική κινητοποίηση για μεταφορά 13 παράτυπων μεταναστών και προσφύγων προς την ενδοχώρα.

Το εμφανώς υπερφορτωμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκε το πρωί έξω από τη Θεσσαλονίκη, αλλά ο ίδιος αγνόησε σήμα των αστυνομικών να σταματήσει κι ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12-12-2019) αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις, επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, το οποίο δε σταμάτησε σε σχετικά σήματα, τόσο των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, όσο και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας που επιχείρησαν να το ελέγξουν νωρίτερα.

Ο οδηγός του οχήματος συνέχισε την πορεία του, εξακολουθώντας να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις των αστυνομικών και επιχειρώντας ανεπιτυχώς να εμβολίσει το υπηρεσιακό όχημα, πλην όμως το ακινητοποίησε στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αγίου Νέστωρος, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν συνολικά (13) άτομα που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστική προσφορά για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας από την PIZZΑ FAN

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis