Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:34 | 20/11/2020

Συνελήφθησαν προχθές (18-11-2020), στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, τέσσερις (4) διακινητές, δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Ασημένιου Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες .

Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ κατά την προσπάθεια διαφυγής προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη δεύτερη περίπτωση, προχθες το βράδυ, στους Υφαντές Ροδόπης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τους δύο (2) ημεδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Ιάσμου Ροδόπης.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis