Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 28/05/2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, συνεδρίασε σήμερα και ώρα 12:30΄, μετά από πρόσκληση που απήυθυναν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας στα μέλη του Δ.Σ. καθώς και στα μέλη της Ένωσής μας που υπηρετούν στην 4251Μ.Π.Υ. - Θράκης να παραστούν στην συγκεκριμένη έκτακτη συνεδρίαση που μοναδικό της θέμα είχε τα προ ολίγων ημερών τεκταινόμενα στην 4251 Μ.Π.Υ. - Θράκης, καθώς και τα σχετικά με αυτά δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε..

Στην διάρκεια της συνεδρίασης το Δ.Σ. ενημερώθηκε για τα πραγματικά γεγονότα όπως αυτά διηνήχθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Επίσης απασχόλησαν οι ανακρίβειες που αναφέρονται σε κάποια δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

Κατόπιν τούτων, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μέλη της Ένωσής μας που υπηρετούν στην 4251 Μ.Π.Υ. - Θράκης,  των οποίων την τιμή και την υπόληψη έθιξαν δημοσιεύματα κάποιων εφημερίδων τα οποία ανέφεραν ψευδώς ότι οι συνάδελφοί μας «ξηλώθηκαν» από την Υπηρεσία τους. Η αλήθεια είναι ότι οι συνάδελφοι – μέλη μας αυτοβούλως υπέβαλαν αιτήσεις διακοπής της απόσπασής τους από την συγκεκριμένη Υπηρεσία, για προσωπικούς λόγους.

Η επιθυμία τους για διακοπή της απόσπασης είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και πρέπει να γίνεται σεβαστή από οποιονδήποτε Διοικούντα, οποιασδήποτε Υπηρεσίας.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να «παίζει παιχνίδια» σε βάρος της τιμής και της υπόληψης των συναδέλφων μας.

Θα μας βρει σθεναρά απέναντί του όποιος με οποιονδήποτε τρόπο και κάνοντας χρήση οποιασδήποτε μορφής εξουσίας που ίσως αυτός κατέχει, προσβάλει με έργο ή λόγο τους Αστυνομικούς.

 Είναι ευρέως γνωστό και αποδεδειγμένο ότι οι Αστυνομικοί καθημερινά δίνουμε μάχη με το έγκλημα και με περίσσιο φιλότιμο υπηρετούμε το καθήκον μας απέναντι στην κοινωνία και στην Πατρίδα μας.

Όσον δε αφορά τις αναίτιες (έως και ύποπτες) επιθέσεις μερίδας του Τύπου που κατηγόρησε την Διοίκηση της Ένωσής μας για απραγία, δηλώνουμε ότι υποψιαζόμαστε από πού μπορεί να προέρχονται. Εμείς όμως τους υπενθυμίζουμε ότι το ψέμα έχει κοντά πόδια και το έργο μας σε όλα αυτά τα χρόνια που διοικούμε την Ε.Α.Υ. Ροδόπης είναι η ιστορικά καταγεγραμμένη αλήθεια μας η οποία καταδεικνύει περίτρανα το δικό τους ψέμα αλλά και τις σκοπιμότητες που τυχόν αυτοί υπηρετούν.

Η Ένωσή μας είναι πάντα δίπλα σε κάθε μέλος της και υπερασπίζεται με σθένος κάθε δίκαιο αίτημά του.

Στους αγώνες αυτούς είμαστε συντασσόμενοι σε ευθεία γραμμή με την Ομοσπονδία μας, από την οποία και σήμερα αιτούμαστε την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους συναδέλφους – μέλη μας και την ίδια την Ένωσή μας όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

                                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης

6 9 8 1 9 0 2 8 0 2

 

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΙΑΠΗΣ Ευάγγελος

6 9 8 0 3 0 2 5 6 3

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis