Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:57 | 25/03/2015

Το απόγευμα της Τρίτης, άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ιασίου στο Σύνταγμα, από ανασφάλιστο παράθυρο. Οι δράστες άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή του 53χρονου ιδιοκτήτη και ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα σημαντικής αξίας.

Λίγες ώρες νωρίτερα τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι στηΧώρα Μεσσηνίας. Με την απειλή κατσαβιδιού ακινητοποίησαν ζευγάρι ηλικιωμένων 78 και 76 χρόνων, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Στο Κορωπί άγνωστος μπήκε σε εστιατόριο και με την απειλή όπλου άρπαξε από 34χρονο υπάλληλο χρηματαποστολής, ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε χρήματα, ωστόσο ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός ασφαλείας με τον χρωματισμό των χρημάτων και ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια και τράπηκε σε φυγή.

Στη Ν. Σμύρνη άγνωστος εισέβαλλε σε φαρμακείο 52χρονης και με την απειλή όπλου άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε.

Στα Πετράλωνα άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια καταστήματος με τουριστικά είδη, εισέβαλαν στο εσωτερικό του και άδειασαν τα εμπορεύματα.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis