Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:39 | 29/03/2018
Οχτώ έτη συµπληρώνει σήµερα η οµάδα ΔΙ.ΑΣ. στους δρόµους, τα στελέχη της οποίας συνεχίζουν να µάχονται ακατάπαυστα ενάντια σε κάθε είδους εγκληµατικότητας, ώστε να µπορεί η κοινωνία µας να στέκεται όρθια και ασφαλής. Το έργο που επιτελεί η οµάδα είναι λαµπρό µε καθηµερινές συλλήψεις, ένοπλες συµπλοκές, καταδιώξεις και κάθε λογής περιστατικά, τα οποία καλείται να διαχειριστεί και να ανταπεξέλθει άµεσα µε οποιοδήποτε κόστος. Ένα κόστος που πολλές φορές την οδήγησε να ποτίσει µε αίµα συναδέλφων το δέντρο των ηρώων µας, µα πάντοτε, χωρίς καµία έκπτωση στην ασφάλεια του πολίτη.
Μπορεί όµως η οµάδα ΔΙ.ΑΣ. να στάθηκε και να συνεχίσει να στέκεται ως αιχµή του δόρατος της ΕΛ.ΑΣ. στη µάχη κατά της εγκληµατικότητας, δεν κατάφερε όµως, παρά το µέγιστο έργο που επιτελεί, να πατάξει την εγκληµατική αδιαφορία της πολιτείας. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ωσεί απόν, αφού µετά από τόσον καιρό, ακόµα δεν έχει θωρακίσει την υπηρεσία αυτή, παρέχοντάς της τα αναγκαία και κατάλληλα υλικά, για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της.
Οχτώ χρόνια µε τις ίδιες στολές δικυκλιστών, οχτώ χρόνια µε τα ίδια δίκυκλα, οχτώ χρόνια µε τις ίδιες µπότες , οχτώ χρόνια µε το ίδιο και λιγότερο προσωπικό. Μη βγείτε, επετειακά, κύριοι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι να επαινέσετε και να δηλώσετε µε υποκριτικούς λόγους την υπερηφάνεια σας για αυτή την οµάδα της ΕΛ.ΑΣ. δε χρειάζεται. Έχετε άλλωστε δώσει δείγµα της ευγνωµοσύνης σας σε αυτήν την οµάδα απαξιώνοντάς την µε τις διαταγές και τις αποφάσεις σας. Οι περιπολίες µετατράπηκαν σε σταθερές φυλάξεις στόχωνδεκάδες τοµείς συνενώθηκαν µε λιγότερο προσωπικό, οι συντηρήσεις και επισκευές των µηχανών γίναν χρονοβόρες, η συµµετοχή σε κάθε λογής µέτρα τάξης επιβεβληµένη.
Επιτέλους κύριοι δώστε την αίγλη και την πρέπουσα προσοχή σε αυτούς τους καθηµερινούς ήρωες της οµάδας ΔΙ.ΑΣ. ώστε να µπορούν κι αυτοί µε την σειρά τους να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αποστολή τους. Μία υπηρεσία που ανέβασε ψηλά την Ελληνική Αστυνοµία στα µάτια τον πολιτών από ίδρυσή της δεν επιτρέπεται να την αντιµετωπίζεται µε τέτοια αδιαφορία.
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας δεν θα πάψει στιγµή να µάχεται για τα δικαιώµατα των υπηρετούντων συναδέλφων της οµάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι µας κάνουν καθηµερινά υπερήφανους µε τις πράξεις τους.
Συνάδελφοι συνεχίστε ακάθεκτα το εξαίρετο έργο που επιτελείτε, έτσι όπως µόνο εσείς ξέρετε. Και µη ξεχνάτε πως η καθολική αναγνώριση που λαµβάνετε από τους Έλληνες πολίτες είναι πιο σηµαντική από αυτήν της ελληνικής πολιτείας.
 
Για το ΔΣ
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis