Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:17 | 07/11/2015

Συνελήφθησαν, σήμερα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρωινές ώρες, άγνωστα άτομα, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και δύο δεσμίδες των 300 ευρώ με δελτία τυχερού παιγνίου του Ο.Π.Α.Π., από κατάστημα ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, πράξη η οποία καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, σήμερα το πρωί.

Από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 25χρονος και ο 24χρονος είχαν διαπράξει την συγκεκριμένη κλοπή.

 

Άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis