Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 04/02/2020

Ο ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας αναμένεται να παραμείνει Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας στο πλαίσιο των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία, που ξεκίνησαν χθες, ενώ στον βαθμό του αντιστράτηγου προήχθη ο Λαρισαίος, Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο οποίος τοποθετήθηκε Επιτελάρχης στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.. 

Το Συμβούλιο Κρίσεων συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη και αποστράτευσε έναν αντιστράτηγο και πέντε υποστρατήγους - μεταξύ των οποίων και ο Αττικάρχης- διατηρώντας στον βαθμό τρεις αντιστράτηγους και 17 υποστρατήγους. 

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Συμβούλιο έκρινε προακτέο στον βαθμό του αντιστρατήγου, τον υποστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα, ο οποίος τοποθετήθηκε προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ενώ στον βαθμό του αντιστρατήγου διατηρήθηκε και παραμένει Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, ο Κωνσταντίνος Σκούμας. 

Ακολούθησαν οι κρίσεις των ταξιαρχών, έντεκα εκ των οποίων αποστρατεύθηκαν, ενώ έξι προήχθησαν.

Στον βαθμό του ταξιάρχου διατηρήθηκε ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας, Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει «Θεσσαλάρχης» της ΕΛ.ΑΣ.. 

kosmoslarissa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis