Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:35 | 16/01/2018

Αναφορικά με όσα καταγγέλθηκαν από την κα Τζένη Ιωακειμίδου για τον τρόπο με τον οποίο ελέχθηκε από αστυνομικούς, ενώ η ίδια πήγαινε το παιδί της στο νοσοκομείο, φαίνεται πως η εκδοχή που περιγράφουν οι αστυνομικοί είναι διαφορετική.

Το Policenet.gr , έλαβε, μέσω αξιόπιστης πηγής, την μαρτυρία των εμπλεκόμενων αστυνομικών για το συγκεκριμένο περιστατικό.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην εν λόγω μαρτυρία, την 15-01-18 οι αστυνομικοί συμμετείχαν σε συνεργείο τροχονομικών ελέγχων (ραντάρ) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του ΣΕΠΑ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα

Ακολουθεί η περιγραφή του περιστατικού ακριβώς όπως την λάβαμε:

"Περί ώρα 11:08 διαπιστώνουμε ένα όχημα το οποίο κινούνταν στην αριστερή λωρίδα Λ Βουλιαγμένης να κινείται με ταχύτητα 138 χλμ/ ώρα αντί του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου των 80 χλμ/ώρα.

Εγώ μαζί με 2 συνάδελφους κόβουμε σιγά σιγά το ρεύμα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα και τις τρεις λωρίδες δημιουργώντας ανάσχεση προκειμένου να μη γίνει τροχαίο ατύχημα.

Αφού ακινητοποιήθηκαν όλα τα οχήματα τόσο στη δεξιά όσο και στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας κάναμε σήμα στην οδηγό του εν λόγω οχήματος να βγει σιγά-σιγά δεξιά.

Εκείνη δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις μας και μας κοιτούσε απαξιωτικά και τελικώς βγήκε δεξιά αφού της το είπαμε τρεις φορές.

Πλησίασα την εν λόγω οδηγό και της έδειξα τη συσκευή ραντάρ η οποία έδειχνε 138 χιλιόμετρα και ενημέρωσα την ίδια ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας.

Εκείνη άρχισε να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά να λέει ότι το παιδί της είναι άρρωστο και αν δεν πιστεύω να πάρει τηλέφωνο τον παιδίατρο.

Ζήτησα από την οδηγό να μου δώσει τα έγγραφα και εκείνη συνέχισε να φωνάζει " αν πάθει κάτι το παιδί μου Θα δεις τι θα σου κάνω...." το παιδί της φαινόταν πολύ ήρεμο καθόταν σε ειδικό κάθισμα συγκράτησης και δίπλα του καθόταν μία κυρία.

Ενώ εκείνη φώναζε αμέσως μόλις της ζήτησα τα έγγραφα κ αφού της είπα πως θα κάνω οσο πιο γρήγορα μπορώ, πήγα στο περιπολικό και ξεκίνησα να γράφω την παράβαση και μετά από ένα λεπτό γύρισα στο αυτοκίνητο της, πήρα τα έγγραφα της και συμπλήρωσα τα υπόλοιπα στοιχεία.

Όλη αυτή η διαδικασία διήρκησε 2-3 λεπτά.

Εκείνη και ενώ είχαν περάσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα από τοτε που μου έδωσε τα έγγραφα άρχισε να λέει Κοίταξτε ρε παιδιά με το πάσο της πηγαίνει Ελλαδάρα τι να πεις.

Της έδωσα τη κληση αφού πρώτα υπέγραψε και εκείνη συνέχισε να φωνάζει έβαλε σε λειτουργία τη μηχανή του αυτοκινήτου της με ακούμπησε με το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια κρατώντας το κινητό τηλέφωνο ξεκίνησε την πορεία της πατώντας παρατεταμένα την κόρνα και παραβίασε τον Ερυθρό σηματοδότη.

Η κυρία ήταν σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε υπερβολικά.

Ενώ φεύγοντας μου είπε εύχομαι να πάθεις τα χειρότερα.

Αμέσως συνάδελφός της υπηρεσίας μας την ακολούθησε με το περιπολικό, οπου την ακινητοποίησε λίγο πιο κάτω στην περιοχή του Ελληνικού, οπου την ενημέρωσε ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για το κόκκινο και το κινητό και να έρθει το συντομότερο δυνατόν να την παραλάβει από την υπηρεσία μας αφού βιαζόταν όπως η ίδια ισχυριζόταν ότι έπρεπε να μεταφέρει το παιδί της γιατί ήταν άρρωστο."

 

Διαβάστε σακόμα στο Policenet.gr : "Προφανώς θα λύθηκε το ζήτημα των Ανθυπαστυνόμων, των Αξιωματικών του ΤΕΜΑ, των απόφοιτων της σχολής Αστυφυλακών ..."

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis