Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 04/05/2017

Μετά το ματς ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης (1-1), σημειώθηκαν επεισόδια στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ οπαδών και παικτών. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης, τονίζοντας μάλιστα ότι αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στους βοηθούς του.

Παράλληλα, έγραψε ότι οδηγήθηκε στα αποδυτήρια από την Αστυνομία και ότι του επιτέθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΟΦΗ. 

Ωστόσο, η αναφορά του παρατηρητή έρχεται σε σύγκρουση με τα όσα έγραψε ο διαιτητής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον παρατηρητή, παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στον διαιτητή για να διαμαρτυρηθούν και ότι κατά την αποχώρησή του παίκτης του Απόλλωνα του είπε: «τώρα να δω τι θα γράψεις μ....ο».  Παράλληλα, ο παρατηρητής γράφει ότι κατά την είσοδό του στην φυσούνα τον προπηλάκισαν παράγοντες του Απόλλωνα και μάλιστα υποστηρίζει ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο γιατρός του τοποθέτησε νάρθηκα στο χέρι.

Στα videos φαίνονται οπαδοί να πηγαίνουν προς το διαιτητή και στη συνέχεια να υπάρχουν συμπλοκές μεταξύ αυτών και των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ οι παίκτες του Απόλλωνα περίμεναν συγκεντρωμένοι πίσω από το κόρνερ να ηρεμήσει η κατάσταση για να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια υπό τη συνοδεία των ΜΑΤ.

04_59.jpg

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis