Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 27/09/2021

Δείτε το σχτικό έγγραφο που εστάλη από την Π.Ο.ΑΣ.Υ.:

Προς: Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

 

Θέμα: «Διενέργεια εργαστηριακών ελέγχων σε εμβολιασμένους και μη, Αστυνομικούς που εκτελούν υπηρεσία στα Νοσοκομεία»

 

Κύριε Υπουργέ,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με το επισυναπτόμενο έγγραφό της και σε συνέχεια του από 21 Σεπτεμβρίου 2021 εγγράφου μας (Αρ. Πρωτ.: 100/2/99α), επανέρχεται στις διαταγές που εκδίδονται για την πρόληψη της πανδημίας, τονίζοντας ότι αυτές δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις ιδιαιτερότητες της αστυνομικής υπηρεσίας με αποτέλεσμα το αστυνομικό προσωπικό να δυσανασχετεί και να εκφράζει έντονα παράπονα.

Μετά τις διαταγές της Υπηρεσίας όσον αφορά στην διενέργεια των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων self-test στους κρατούμενους για την είσοδο τόσο αυτών όσο και των Αστυνομικών που τους συνοδεύουν στις αστυνομικές υπηρεσίες και στα δικαστήρια, ακολούθησε νέα διαταγή που αφορά τους συναδέλφους που απασχολούνται σε φυλάξεις ανηλίκων ή ασθενών στα Νοσοκομεία και οι οποίοι πρέπει να προβαίνουν στη διενέργεια εργαστηριακών ελέγχων, ασχέτως αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.

Πέρα όμως από τη δυσπιστία που γεννάται σε όσους εμβολιάστηκαν για να αισθάνονται ασφαλείς και να εκπληρώνουν τα αστυνομικά τους καθήκοντα, δημιουργούνται πρόσθετα προβλήματα εξαιτίας των ανεμβολίαστων, από τους οποίους, εφόσον κινούνται σε νοσοκομειακούς χώρους, ζητείται η κατοχή αποτελεσμάτων PCR test, χωρίς όμως η Υπηρεσία να έχει εξασφαλίσει τη δωρεάν διενέργειά τους.

Για άλλη μια φορά, επομένως, σας καλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη τα εύλογα παράπονα των συναδέλφων μας και να συμβάλλετε στην επίλυση των προβλημάτων που αναλυτικά εκτίθενται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στο προαναφερθέν έγγραφό της προς την Ομοσπονδία μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

Συνημμένα αρχεία: thessaloniki_29.pdf

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis