Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:21 | 27/06/2018

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει η ΕΛ.ΑΣ. για την καταγγελία δύο εφήβων που αφορά σε άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος τους από αστυνομικούς.

Όπως πρώτο έγραψε το cretapost, δύο 18χρονοι κατήγγειλαν πως το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή όπου διεξήχθη το φεστιβάλ των Ματάλων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο νεαροί, μόλις έφτασαν στην περιοχή και συγκεκριμένα στην είσοδο των Ματάλων, δύο αστυνομική που φορούσαν πολιτικά τους πλησίασαν προκειμένου να τους κάνουν έλεγχο.

[custom:google-ads]

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, όπως υποστηρίζουν οι δύο 18χρονοι, δέχθηκαν αναίτια επίθεση, με τους δύο αστυνομικούς να τους φορούν χειροπέδες και να τους οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι δύο νέοι, μέσα στο αυτοκίνητο, όντας δεμένοι με τις χειροπέδες, δέχθηκαν πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και το πρόσωπο, ενώ όταν έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα, τους μετέφεραν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπου τους έγδυσαν από τη μέση και κάτω και τους χτυπούσαν.

Οι δύο νεαροί έντρομοι, δε μπορούσαν να καταλάβουν αυτήν την επίθεση σε βάρος τους, καθώς οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν τίποτα στην κατοχή τους, που να προκαλέσει μία τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά τους.

Σε βάρος των δύο αστυνομικών έχει κατατεθεί μήνυση, ενώ ο εισαγγελέας έχει διατάξει τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης και κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αύριο θα ξεκινήσουν οι καταθέσεις στην πταισματοδίκη Ηρακλείου.

Πηγή:  cretapost.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis