Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 16/02/2017

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ποινή… χάδι που επέβαλε δικαστήριο του Οχάιο σε μια διεστραμμένη νεαρή, η οποία δεν δίστασε να μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση το βιασμό μιας φίλης της!

 

Η 19χρονη Marina Lonina δέχθηκε τη συμφωνία που της προτάθηκε, δηλώνοντας ένοχη μόνο για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, καθώς δεν κατήγγειλε το βιασμό, παρουσιάζοντας το βίντεο-ντοκουμέντο ως αποδεικτικό στοιχείο. Αντιμετώπιζε μάλιστα μέχρι και ποινή φυλάκισης 40 ετών για σοβαρές κατηγορίες βιασμού, απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης που τη βάρυναν…

Οι Αρχές έφθασαν στα ίχνη της από την εφαρμογή, μέσω της οποίας μετέδωσε το αποκρουστικό έγκλημα, ωστόσο από την πρώτη στιγμή δήλωσε αθώα για όλες τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη ότι τραβούσε βίντεο για να βοηθήσει το θύμα και να βρεθεί ο βιαστής!

lonina2

Η Lonina και η φίλη της, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για νομικούς λόγους, συνάντησαν τον 29χρονο Raymond Gates, ενώ βρίσκονταν έξω για ψώνια.

Την επόμενη μέρα τον επισκέφθηκαν στο διαμέρισμά του, όπου σύμφωνα με την εισαγγελέα κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, μέχρι που το θύμα κατέληξε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

rapist

Ο Gates καταδικάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε εννέα χρόνια φυλάκιση, ομολογώντας το βιασμό. Αυτό που «έσωσε» τη Lonina ήταν πως δεν είχε καμία «φυσική συμμετοχή» στο έγκλημα, αν και φαινόταν να γελά και να σχολιάζει ενώ βιντεοσκοπούσε και το θύμα την ικέτευε για βοήθεια…

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis