Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 02/06/2016

Φριχτό θάνατο βρήκε μία νεαρή δασκάλα από την Αγγλία στα χέρια ενός διεστραμμένου άνδρα που γνώρισε μέσω μίας δημοφιλούς ενός δημοφιλούς site γνωριμιών, ο οποίος την στραγγάλισε και στη συνέχεια έκανε σεξ με το άψυχο σώμα της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν δημοσιευτεί στον διεθνή τύπο, ο Carl Langdell γνώρισε την Katie Locke μέσω του ιστότοπου «Plenty of Fish».

Μετά από μία σύντομη διαδικτυακή γνωριμία, οι δύο νέοι βγήκαν ραντεβού, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 26χρονος άνδρα οδήγησε την κοπέλα σε ένα ξενοδοχείο στο Χέρτφορντσαϊρ (όπου ζούσαν και οι δύο) για να περάσουν μαζί τη βραδιά. Ωστόσο, αυτό που είχε στην πραγματικότητα κατά νου ο διαταραγμένος άνδρας, ήταν να σκοτώσει και να κάνει σεξ στην άτυχη κοπέλα, πραγματοποιώντας μία φαντασίωση που υπήρχε στο μυαλό του εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Carl Langdell, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, το δικαστήριο St Albans Crown άκουσε τον άνδρα να περιγράφει πώς επιτέθηκε στην 23χρονη μετά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, χτυπώντας τη και σφίγγοντάς της το λαιμό μέχρι που ξεψύχησε. Στη συνέχεια, ο διεστραμμένος νεαρός μετέφερε το γυμνό της σώμα της σε κάποιους πυκνούς θάμνους στον κήπο του καταλύματος, όπου άρχισε να το φωτογραφίζει και στη συνέχεια έκανε σεξ μαζί του.

Λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη του, η οποία έλαβε χώρα τα περασμένα Χριστούγεννα, ο 26χρονος τηλεφώνησε σε μία άλλη κοπέλα που είχε γνωρίσει πάλι μέσω διαδικτύου και της εξομολογήθηκε τι είχε κάνει, χωρίς ωστόσο να της μιλήσει για τα κίνητρά του. Αμέσως η κοπέλα ειδοποίησε τις αρχές, που έσπευσαν να συλλάβουν τον Langdell χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή αντίσταση από τον νεαρό άνδρα, ο οποίος είχε μόλις αρχίσει να συνειδητοποιεί την φρικαλεότητα των πράξεών του. «Είμαι ένα τέρας», φέρεται να είπε ο 26χρονος λίγη ώρα αφότου οδηγήθηκε στο τμήμα.

Οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού αυτού εγκλήματος που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την έναρξη της δίκης έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη στη Βρετανία. Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος είχε μιλήσει ανοιχτά για τις φαντασιώσεις του να σκοτώσει μία γυναίκα και να ασελγήσει πάνω στο άψυχο κορμί της σε ψυχιατρείο όπου είχε νοσηλευτεί πριν από ένα χρόνο, με πολλούς να αναρωτιούνται πώς του δόθηκε εξιτήριο με τόσο βαρύ ιστορικό ψυχικών διαταραχών.

Ανησυχίες προκαλεί τέλος το γεγονός ότι, το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα εγκλήματα (βιασμοί και φόνοι) που διαπράττονται από δράστες οι οποίοι προσεγγίζουν τα θύματά τους μέσω site γνωριμιών, παρουσιάζοντας μία τελείως διαφορετική ταυτότητα από την αληθινή τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο δράστης του παραπάνω εγκλήματος, που είχε παρουσιαστεί στην κοπέλα ως πετυχημένος δικηγόρος, ο οποίος μάλιστα είχε και το δικό του γραφείο.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis