Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:37 | 25/05/2018

Οι διευκρινίσεις που ακολουθούν αφορούν τις άδειες των Αστυνομικών και αναρτήθηκαν στο fb από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κο Γιώργο Δεληγιώργη:

"Επειδή με έχουν "ενοχλήσει" πολλοί Συνάδελφοι τις τελευταίες ημέρες, καθόσον οι γραμματείες τους δεν γνωρίζουν την αλλαγή του Π.Δ. και κινδυνεύουν να χάσουν τις άδειες που δικαιούνται, σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ότι ενώ εδώ και χρόνια, γνωρίζαμε ότι όποιος επιστρέφει από μακρά αναρρωτική άδεια απουσίας, χάνει τη κανονική του άδεια για το έτος που επιστρέφει στην ενεργό Υπηρεσία, σύμφωνα με όσα ίσχυαν με το Π.Δ. 27/1986, Άρθρο 2, παρ. 5, όπως τροποποιήθηκε με το Άρθρο 1 του Π.Δ. 12/1994.

Πλέον με το άρθρο 3 του Π.Δ.10/2018, η διάταξη αυτή ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ και όποιος συνάδελφος επέστρεψε από μακρά αναρρωτική άδεια απουσίας μετά την 08/02/2018 που ισχύει το εν λόγω Π.Δ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ τις άδειες του κανονικά!!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα με καθοριστικές παρεμβάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος έχουν γίνει πολλές θετικές αλλαγές στους κανονισμούς του Σώματος, αλλά δυστυχώς πολλές Υπηρεσίες και οι γραμματείες τους δεν είναι ενημερωμένες, με αποτέλεσμα να στερούνται οι συνάδελφοί μας πολλά δικαιώματα που πρόσφατα έχουν αποκτήσει και δεν τα γνωρίζουν.

Είναι το άρθρο 3 του Π.Δ.10/2018!

Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δραματικό SOS αστυνομικών: Να υπάρχει καθημερινά ασθενοφόρο στα Εξάρχεια!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis