Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:54 | 06/07/2018

Αναγνώστης του Policenet.gr διατύπωσε το εξής ερώτημα σε σχετικό θέμα στο Forum της ιστοσελίδας:

" Ήθελα να ρωτήσω το εξής: οι επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων (2018) που θα προαχθούν στο βαθμό του αρχιφύλακα αν δεν κάνουν αίτηση να τοποθετηθούν και μείνουν στο νομό που ήδη υπηρετούν, θα μπορούν να συμπεριληφθούν στους πίνακες μεταθέσεων του 2019 η θα έχουν δικαίωμα όπως με το παλιό π.δ μόνο μετά από τρία χρόνια;

Επίσης νεοπροαχθεις αρχιφύλακας με τις φετινές εξετάσεις, πότε θα έχει δικαίωμα για αμοιβαία μετάθεση;"

[custom:google-ads]

Ως προς τα συγκεκριμένα ερωτήματα, τα οποία κατα διαστήματα τίθενται από αρκετούς αναγνώστες μας, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κος Θεόφιλος Παπαδάκης (τον οποία και ευχαριστούμε θερμά), μας διευκρίνισε τα εξής:

Βασει του άρθρου 17 παρ. 1 εδαφ ια του π.δ. 100/03 οπως τροποποιήθηκε με το αρθρο 21 του π.δ. 75/16 ορίζεται οτι οι νεοπροαχθεντες Αρχιφύλακες μπορούν να κανουν αίτηση αμοιβαίας μετα την παρέλευση 3τιας απο τη μετάθεσή τους μετα την προαγωγή τους.
 
Επίσης οι νεοπροαχθεντες Αρχιφύλακες που παραμένουν στην ιδια περιοχή μετάθεσης (Νομός δηλαδη - Διεύθυνση Αστυνομίας Νομού ή ΓΑΔ Αττικης ή ΓΑΔ Θεσσαλονίκης) μπορουν εφοσον συνολικα εχουν σε αυτην την περιοχή 3 ετη υπηρεσιας σε αυτον τον Νομό και πριν την προαγωγή τους (πριν ως Αστυφυλάκες ή Υπαρχιφυλακες), να υποβάλλουν αίτηση μετάθεσης για αλλη περιοχή μετάθεσης το αμεσως επόμενο ετος, ήτοι τον Φεβρουάριο, δηλαδη μετα από λίγους μηνες!
 
Αρα αυτοί οι νεοπροαχθεντες Αρχιφύλακες που ηδη υπηρετουν εστω για 2 ετη στην Αττική και τωρα μεινουν πάλι εκει θα υποβάλλουν αιτηση μεταθέσης τον Φεβρουάριο 2019...
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis