Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:36 | 23/09/2017

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου να παύσουν οι όποιες καλοπροαίρετες ή μη αναφορές, σχετικές με τις επικείμενες εκλογές στην  Π.Ο.ΑΣ.Υ  σας ανακοινώνουμε τα εξής:

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Αχαΐας, έχει υπογράψει με δημόσια ανακοίνωσή του την ιδρυτική διακήρυξη του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών Π.Ο.ΑΣ.Υ και μάλιστα με την κατάθεση υποψηφιοτήτων στο 25ο Εκλογικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας το έτος 2015 στην Θεσσαλονίκη. Επίσης, το έτος 2012 ομοίως στις εκλογές της Ομοσπονδίας, είχε εκλεγεί με αυτή την παράταξη το μέλος μας και πρώην Πρόεδρός της Ένωσης μας Θανάσης ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ και μάλιστα στις θέσεις του Ειδικού Γραμματέα και Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας.

Σήμερα, υπηρετεί την Ομοσπονδία και τον συνδικαλισμό από τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη.

Ασφαλώς και χαιρετίζουμε την στήριξη της παράταξης Συνδικαλιστική Δημοκρατική Κίνηση Αστυνομικών Αχαΐας (ΣΥΝ.ΔΗ.Κ.Α) στο Ε.Κ.Α- Π.Ο.ΑΣ.Υ την μεγάλη συνδικαλιστική παράταξη την οποία στηρίζουμε και  έχουμε την τιμή να υπηρετούμε διαχρονικά, όταν άλλοι τότε μας λοιδορούσαν με την φράση «μιλάτε με τα λαμόγια της τότε Αττικής».

Σήμερα, ασφαλώς και έχουν ωριμάσει κατά πολύ τα πράγματα, η δυναμική του Προέδρου της Ομοσπονδίας Γρήγορη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ και του Ε.Κ.Α-Π.Ο.ΑΣ.Υ είναι μεγαλειώδης και παροιμιώδης για τα συνδικαλιστικά δρώμενα της εποχής εν μέσω μνημονίων και δανειακών υποχρεώσεων της Χώρας.

Οι όποιοι συνειρμοί, ενός εκάστου διαδρομιστή της Ερμού, για παντρειές και μελλοντικές συνεργασίες  στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, απέχουν και επέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα, διότι αυτό θα μπορούσε να προκύψει μόνο μέσα από τη σύγκλιση συνδικαλιστικών απόψεων και πεπραγμένων.

Οποιαδήποτε άλλη σκοπούμενη αναφορά, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στον συνδικαλισμό των αστυνομικών της Αχαΐας και μάλιστα όταν εκφράζεται από συναδέλφους που θέλουν να ασχοληθούν εμπράκτως με αυτόν.




Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΌΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ.
ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ Ο  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.

Η   Ι Σ Χ Υ Σ   Ε Ν    Τ Η   Ε Ν Ω Σ Ε Ι

Πάτρα 22
Σεπτεμβρίου 2017.

Με εκτίμηση,

Η Εκτελεστική Γραμματεία Ε.Κ.Α. Αχαΐας
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis