Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:38 | 22/05/2020

Νέες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης για την προστασία των αστυνομικών από τον κορωνοϊό, παρέδωσε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρης Ραυτογιάννης.

Ο συνδικαλιστής το τελευταίο διάστημα και λόγω της πανδημίας, έχει καταφέρει σε συνεργασία με φορείς να παραδώσει σημαντικές ποσότητες γαντιών , μασκών κλπ, για τις ανάγκες των αστυνομικών.

Είναι χαρακτηριστική μάλιστα η σχετική του ανάρτηση στο facebook:

“Ως μάχιμος Αστυνομικός και ενεργός συνδικαλιστής, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την συνδικαλιστική μου συνείδηση, με πυρήνα αυτής την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάδελφο, κινούμενος (υπό το φως του Ηλίου) με πραγματικές επαφές με φορείς κ συλλόγους, παρέδωσα σήμερα στον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας κ.  Κωνσταντίνο Κακούση, παρουσία του Αναπληρωτή Διευθυντή Ακαρνανίας Α/Δ κ. Βασίλειου Σαράτση, χίλια πεντακόσια (1.500) χειρουργικά γάντια και εκατόν πενήντα (150) μάσκες καθώς και τέσσερα (4) λίτρα αντισηπτικων διαφόρων τεμαχίων ώστε να παραδοθούν δια μέσου της υπηρεσίας στους συναδέλφους μου, οι οποίοι εξακολουθούν να δίνουν την μάχη με την πανδημία, αψηφώντας κινδύνους ακόμη κ για την ίδια τους την ζωή.

Αποτελεί εκ της θεσμικής μου θέσης, υποχρέωση κ συνάμα καθήκον να προστατεύω τα εργασιακά δικαιώματα του Έλληνα Αστυνομικού καθώς και να ασκώ πιέσεις (υπό το φως του Ηλίου) για εξεύρεση λύσεων χωρίς καπηλεία έργου κ χωρίς να μοιράζω “καθρεφτακια σε Ιθαγενείς”.

Έως σήμερα μαζί με άλλους συνδικαλιστές έχουμε παραδώσει συνολικά δύο χιλιάδες εκατό (2.100) χειρουργικά γάντια κ χίλιες εκατόν πενήντα (1.150) μάσκες προσώπου.

Για την σημερινή χορηγία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πολιτιστικό σύλλογο Ποταμουλας κ συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο κ.ΣΤΑΥΡΟΥ Φώτιο κ τον ταμία του συλλόγου κ.ΤΣΟΥΝΗ Βασίλειο για την ευγενική τους χορηγία”.

agriniopress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis