Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:39 | 17/02/2021

Καμία απολύτως αλλαγή δεν έφεραν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς στην θέση του παρέμεινε τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Τσάτσαρης, όσο και ο Δημήτριος Αγγελούδης παρότι προήχθει στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Έχοντας την εμπειρία από τα κρίσιμα και σημαντικά πόστα στα οποία υπηρέτησαν μέχρι σήμερα, απέδειξαν ότι αθόρυβα και μεθοδικά μαζί με τους συνεργάτες τους άλλαξαν αρκετά πράγματα στο νησί.

Αλλά και γενικότερα σε ζητήματα τάξεως και ασφάλειας δεν επέτρεψαν την εμφάνιση νοοτροπιών και καθεστώτων του παρελθόντος. Επιβράβευσαν κάθε προσπάθεια που πρόλαβε καταστάσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο πολίτες ή περιουσίες. Και για τα υπόλοιπα με τις οδηγίες τους αντιμετωπίστηκαν και εξαρθρώθηκαν πολλές περιπτώσεις που απασχόλησαν την τοπική κοινωνία όλο το προηγούμενο διάστημα.

Επίσης και σε επίπεδο Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης δεν είχαμε καμία αλλαγή, δηλαδή παραμένει ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων ο Ταξίαρχος Θεόδωρος Αθανασόπουλος.

imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis