Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:02 | 24/06/2015

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, που οδηγούσε μεθυσμένος και πέρασε με κόκκινο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει 25χρονο μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας, τον οποίο εγκατέλειψε! Στο μεταξύ, ο νεαρός είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας ελαφρά τραύματα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ρήγα Φεραίου, την ώρα που ο εξαίρετος ηθοποιός, αλλά -απ' ότι φάνηκε- ασυνείδητος, οδηγός, επέστρεφε από το πάρτι εβδομαδιαίου περιοδικού.

Ο 25χρονος οδηγός της μηχανής διέσχιζε την Ακαδημίας, όταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Σόι Σου», παραβίασε το κόκκινο, με αποτέλεσμα να τον εμβολίσει! Παρά το ατύχημα, ο ηθοποιός δεν σταμάτησε, ενώ, τόσο το θύμα, όσο και αυτόπτες μάρτυρες, τηλεφώνησαν αμέσως στην Αστυνομία, δίνοντας την πινακίδα του αυτοκινήτου.

Ο ηθοποιός συνελήφθη λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το σημείο του ατυχήματος, από άνδρες της Αστυνομίας που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν από την Άμεσο Δράση. Όπως διαπιστώθηκε, είχε υπερβεί το όριο κατανάλωσης αλκοόλ.

Αφού του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 180 ημέρες, ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, για πρόκληση τροχαίου υπό την επήρεια αλκοόλ και εγκατάλειψη θύματος. Όπως ορίζει ο Νόμος, ο ηθοποιός αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, για το πρωί της Πέμπτης.

Στο μεταξύ, ο νεαρός μοτοσικλετιστής, που πρόλαβε να δει μόνο το αυτοκίνητο και δεν γνώριζε την ταυτότητα του οδηγού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και έχει χτυπήσει, ευτυχώς ελαφρά, στο κεφάλι και την πλάτη.

http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=282595&artTitle=dikazetai_o_ithopoios_pou_chtypise_kai_paratise_25chrono_sto_kentro_tis_athinas

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis