Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:45 | 07/03/2018

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγείται στις 20 Μαρτίου ο 83χρονος από την Καλαμάτα που κατηγορείται για κατάχρηση σε βάρος 12χρονου ο οποίος πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή.


Η υπόθεση είχε «παγώσει» την τοπική κοινωνία πέρυσι τον Ιούνιο και από τότε ο 83χρονος έχει προφυλακισθεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Σε λίγες ημέρες, όμως θα οδηγηθεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κυπαρισσίας, προκειμένου κεκλεισμένων των θυρών να δικασθεί για τις πράξεις του.

[custom:google-ads]

Η σύλληψη


Σάββατο απόγευμα, πέρυσι τον Ιούνιο, νεαρός άντρας περνώντας από την οδό Λακωνικής, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Αύρας, βλέπει τον 83χρονο να κάνει ασελγείς πράξεις και δίπλα του ένα μικρό αγόρι. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να βρίσει τον 83χρονο, ενώ ταυτόχρονα η Αστυνομία ειδοποιήθηκε με ανώνυμο τηλεφώνημα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον 83χρονο να απομακρύνεται, κρατώντας τον ανήλικο από το χέρι.

Εν συνεχεία τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αρνήθηκε ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού, παραδέχθηκε δε ότι τουλάχιστον δύο φορές προσπάθησε να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο 12χρονος αντιστάθηκε.
 


Συνέβαινε συχνά


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο μικρός αποκάλυψε από την αρχή στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί όχι μόνο εκείνην την ημέρα, δηλαδή το Σάββατο, αλλά και την προηγούμενη, καθώς συναντούσε συνεχώς τον ηλικιωμένο, ο οποίος πήγαινε και στην παιδική χαρά που σύχναζε το παιδί.


Ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να έχει από κοντά το παιδί, λέγοντάς του ότι είναι φίλος και δεν πρέπει να τον φοβάται, ενώ ο 12χρονος αποκάλυψε ότι ο ηλικιωμένος τού ζητούσε να πάνε απέναντι από την παιδική χαρά, σε αύλειο χώρο παλαιού καταστήματος, όπου υπάρχουν πυκνή φυλλωσιά και δέντρα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ξάπλωνε κάτω από τα δέντρα και έβαζε το παιδί να τον χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα και να του κάνει στοματικό έρωτα.


Σημειώνεται ότι ο 83χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη.

Της Βίκυς Βετουλάκη

Πηγή: tharrosnews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis