Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 22/10/2018

Σχετικά με το ζήτημα της δικαστικής διεκδίκησης των δώρων και των επιδομάτων αδείας  που έχουν απολεσθεί με τον ν. 4093/2012 και την μεγάλη αναστάτωση που έχει προκαλέσει η φημολογία της πιθανής θετικής έκβασης της αξίωσης  μέσω προσφυγής στη δικαιοσύνη, ως Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. επεξεργαστήκαμε αυτό το ενδεχόμενο λαμβάνοντας υπόψη και νομικές γνωμοδοτήσεις.  

Με δεδομένο την μεγάλη ανησυχία που έχει προκληθεί στους συναδέλφους που καλούνται να αποφασίσουν άμεσα αν θα προβούν σε μια δικαστική διεκδίκηση ώστε να μην χαθεί διάστημα διεκδίκησης ( για τα έτη 2017 και 2018 ) καταβάλλοντας και οικονομική δαπάνη, αποφασίστηκε η Ομοσπονδία να καταθέσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  Αίτηση διακοπής  της παραγραφής των αξιώσεων διεκδίκησης των επιδομάτων εορτών και αδείας στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η επέκταση και του χρόνου διεκδίκησης  αλλά κυρίως αναστέλλεται η αμεσότητα της κατάθεσης Αγωγής έως τέλους του τρέχοντος έτους. Έτσι θα υπάρξει  περαιτέρω χρόνος αξιολόγησης των νέων δεδομένων και με νηφαλιότητα ο καθένας να αποσαφηνίσει και εν τέλει να αποφασίσει αν θα προβεί στην συγκεκριμένη αξίωση.

Η Ομοσπονδία θα αναλάβει - αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με τα πρωτοβάθμια Σωματεία - να επιμεληθεί του συγκεκριμένου Αιτήματος για τον καθένα χωρίς κανένα οικονομικό  κόστος και να καταθέσει αρμοδίως το Διακοπτικό Αίτημα.

Αποστέλλεται για το λόγο αυτό, υπόδειγμα – εξουσιοδότηση για την συμπλήρωση των ενδιαφερομένων ( χωρίς οικονομικό κόστος ) και την υποβολή τους  μετά την συμπλήρωση, στην Ομοσπονδία.

footeer

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis