Δικογραφία σε βάρος δύο Αξιωματικών και πέντε ακόμα αστυνομικών από τους "Αδιάφθορους" της ΕΛ.ΑΣ.

Δικογραφία σε βάρος δύο Αξιωματικών, τριών χαμηλόβαθμων αστυνομικών και δύο Ειδικών Φρουρών από τους "Αδιάφθορους" της ΕΛ.ΑΣ.
ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δικογραφία σε βάρος δύο Αξιωματικών και πέντε ακόμα αστυνομικών από τους "Αδιάφθορους" της ΕΛ.ΑΣ.

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος επτά αστυνομικών, που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής. Πρόκειται για δύο Αξιωματικούς, τρεις χαμηλόβαθμους αστυνομικούς και δύο Ειδικούς Φρουρούς.

Η υπόθεση αφορά σε καταγγελία 43χρονου ημεδαπού, κατοίκου Δυτικής Αττικής, σύμφωνα με την οποία προχθές το μεσημέρι προσήχθη σε τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατά τη διάρκεια της παραμονής του δέχθηκε ψυχολογική και σωματική βία, ενώ στη συνέχεια, σε περιοχή όπου μετακινήθηκε από πλήρωμα περιπολικού, του αφαιρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο.

Για τους αστυνομικούς έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία της πειθαρχικής διερεύνησης και της λήψης των προβλεπόμενων διοικητικών μέτρων.

Σε βάρος του 43χρονου ημεδαπού υπεβλήθησαν από εμπλεκόμενους αστυνομικούς μηνύσεις, για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση.