Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:31 | 03/03/2016

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε σε βάρος ενός 51χρονου για υπόθεση απόπειρας ληστείας, που σημειώθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2015 σε υποκατάστημα τράπεζας, στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.

Ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας ψεύτικο μουστάκι και με την απειλή όπλου, προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από το ταμείο, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έγινε αντιληπτός ότι είχε ψεύτικο όπλο δέχθηκε τις επιπλήξεις των πελατών του τραπεζικού καταστήματος που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να διαφύγει, αλλά τελικά κατάφερε να ξεφύγει πεζός και να κρυφτεί στα καντούνια της παλιάς πόλης.

Άνδρες της αστυνομίας είχαν εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη και στη συνέχεια ακολούθησαν προσαγωγές. Οι κινήσεις του δράστη είχαν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας και ελέγχθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτοποίησή του.

Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας και τη συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του 51χρονου.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε, του αποδίδονται οι κατηγορίες της απόπειρας ληστείας καθώς και της παράνομης χρήσης όπλου. Η δικογραφία διαβιβάσθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

 

 

http://www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis