Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:20 | 25/04/2019

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού για απάτη κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.

[custom:google-ads]

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ημεδαπού σε αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με την οποία διαπίστωσε χρώσεις στην πιστωτική του κάρτα για διαδικτυακές αγορές, που δεν είχε πραγματοποιήσει ο ίδιος.

Το προανακριτικό υλικό τέθηκε υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία παράγγειλε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την ανακάλυψη του δράστη.

Από την ενδελεχή ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα και την προκαταρκτική εξέταση διαπιστώθηκε η εμπλοκή ημεδαπού, ο οποίος υπέκλεψε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του παθόντα και στη συνέχεια πραγματοποίησε 53 διαδικτυακές συναλλαγές, αξίας περίπου 1.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υπεβλήθη στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε τα ειδικά πακέτα της Wind που εξασφάλισε ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Ε.Ε. και Ε.Α. Νομού Θεσσαλονικης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis