Διμοιρία ΥΑΤ χρησιμοποιήθηκε για να δειπνήσει ομάδα μπάσκετ

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....
Διμοιρία ΥΑΤ χρησιμοποιήθηκε για να δειπνήσει ομάδα μπάσκετ

Άλλο ένα χτύπημα στο ήδη καταρρακωμένο ηθικό των Αστυνομικών της ΔΑΕΘ ήρθε να προστεθεί χθες.

Ολόκληρη διμοιρία ΥΑΤ αφού χρησιμοποιήθηκε για την διεξαγωγή αγώνα καλαθοσφαίρισης Α2 ο οποίος διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών (30 φίλαθλοι με προσκλήσεις) εν συνεχεία ανέμενε 3 και πλέον ώρες για να φτάσει ομάδα καλαθοσφαίρισης από το εξωτερικό και χρησιμοποιήθηκε για να δειπνήσει σε ξενοδοχείο πριν την αναχώρηση από την πόλη.

Αυτός είναι ο πραγματικός "σεβασμός" και η "εκτίμηση" της Διοίκησης σε αυτούς τους ανθρώπους που κάθε τρεις και λίγο αφήνουν πίσω οικογένειες και υποχρεώσεις συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού και οι οποίοι σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι μπροστά και δίνουν λύσεις.

Μία άλλη απορία που γεννάται είναι πότε θα ξεχρεωθούν οι 10 και πλέον ημερήσιες αναπαύσεις που οφείλονται σε έκαστο από τους αστυνομικούς της ΔΑΕΘ όταν χρησιμοποιούνται κατά αυτόν τον τρόπο.

Ως Α.Σ.Π.Α. έχουμε πει πάμπολλες φορές ότι οποιαδήποτε αλλαγή και αν επέλθει στα χαρτιά για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. αν δεν αλλάξουν τα μυαλά και ο αναχρονιστικός τρόπος προσέγγισης των αστυνομικών μέτρων από τους διοικούντες δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και τίποτα.

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

aspapolice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαθμολογική εξέλιξη Αστυνομικών - Νέα πρόταση με σημαντικά επιχειρήματα