Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:46 | 02/07/2018

Ο στρατός της Υεμένης και η ομάδα Ansarullah ενδεχομένως κρατούν αιχμάλωτο έναν από τους διοικητές της αμερικανικής εταιρείας Blackwater που μάχεται για λογαριασμό των ΗΑΕ στην Υεμένη", ανέφερε αξιωματικός ασφαλείας των ΗΑΕ στη σελίδα του στο Twitter την Δευτέρα.

Πρόσθεσε ότι η Ansarullah σύντομα θα δημοσιεύσει τα βίντεο του διοικητή της Blackwater που κρατείται αιχμάλωτος.

Εν τω μεταξύ, τα μέσα ενημέρωσης της Υεμένης έγραψαν τη Δευτέρα ότι ο στρατός της χώρας έχει καταφέρει μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες, προσθέτοντας ότι οι καρποί από τις στρατηγικές νίκες του στρατού της Υεμένης θα φανούν τις επόμενες ημέρες.


[custom:google-ads]


Ένας άλλος διοικητής του Blackwater είχε επίσης σκοτωθεί νωρίτερα, όταν ο στρατός των Υεμένης, που υποστηρίχθηκε από τους μαχητές του κινήματος Ansarullah, εκτόξευσε ένα βαλλιστικό βλήμα Tochka στη στρατιωτική βάση al-Anad στην επαρχία Lahij της Νότιας Υεμένης.

Ο συνταγματάρχης Νικόλαος Πέτρος σκοτώθηκε μαζί με μια ομάδα μισθοφόρων που μάχονταν για το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας στον πόλεμο της στην Υεμένη.

Ο ιστότοπος ειδήσεων al-Ahed του Λιβάνου ανέφερε την εποχή εκείνη ότι τα ελικόπτερα Apache, τα αεροπλάνα Typhoon και αποθήκες οπλισμού που ανήκουν στους μισθοφόρους καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια πληγμάτων από πυραύλους.

 onalert.gr με αναφερόμενη πηγή:  Fars News Agency

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis