Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:04 | 23/08/2019

Τους σχεδιασμούς, τις σκέψεις, αλλά και τους προβληματισμούς του «αποκάλυψε» ο  νέος αστυνομικός  διευθυντής Ημαθίας, Διονύσης Κούγκας.

Ο κ. Κούγκας ο οποίος πριν αναλάβει καθήκοντα αστυνομικού διευθυντή, ήταν διοικητής της Σχολής Αστυνομίας Βέροιας, στο Πανόραμα, αναμορφώνοντάς την κυριολεκτικά τόσο χωροταξικά, αλλά κυρίως λειτουργικά.

Ευγενικός και με το χαμόγελο στα χείλη όπως πάντα, ο Διονύσης Κούγκας μίλησε στους δημοσιογράφους του Verianet που τον επισκέφτηκαν.

[custom:google-ads]

Η επίσκεψη δεν είχε τα «εθιμοτυπικά» χαρακτηριστικά και θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν… συνέχεια της άψογης συνεργασίας στις τελετουργικές εκδηλώσεις της Σχολής Αστυνομίας.

Ο κ. Κούγκας, πέρα από τα πάγια καθήκοντα της αστυνομίας, «εκμυστηρεύτηκε» στη Σοφία Βέϊου και στον Δημήτρη Καρολίδη ότι δίνει βαρύτητα στην καθημερινότητα, στο βαθμό και στο πλαίσιο που αυτή αφορά το αστυνομικό έργο.

Βασικό μέλημα είναι το κυκλοφοριακό, με πρωταρχικό στόχο να περιοριστεί και να απαλειφθεί το φαινόμενο των ασύδοτων κυκλοφοριακών συμπεριφορών που δυσχεραίνουν τους άλλους οδηγούς και προκαλούν κυκλοφοριακά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αστυνομικός - ποδηλάτης έδωσε μεγάλη χαρά σε έναν πολίτη

Ο νέος αστυνομικός διευθυντής δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την υλικοτεχνική υποδομή και τα μέσα που διαθέτει αυτή τη στιγμή.

Όπως είπε, η Ημαθία «υποφέρει» από έναν «γερασμένο» στόλο αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, κάτι που προκαλεί λειτουργικές δυσχέρειες στο έργο της αστυνομίας.

Στάθηκε πάντως με δικαιολογημένη ικανοποίηση στο γεγονός ότι πριν λίγες μέρες, στον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, όταν τα βλέμματα όλης της Ελλάδας ήταν στραμμένα  στην Παναγία Σουμελά και για έναν λόγο παραπάνω, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας, τα μέτρα τάξης τηρήθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

«Σε αυτό συνέβαλαν όλοι», τόνισε χαρακτηριστικά. «Οι αστυνομικοί που έπραξαν σωστά και υπεύθυνα το καθήκον τους, αλλά και ο κόσμος που επέδειξε πνεύμα συνεργασίας, διευκολύνοντας έτσι το έργο μας».

Σημειώνεται ότι ο κ. Κούγκας είναι ο πρώτος, μετά από πολλά χρόνια, αστυνομικός διευθυντής από την Ημαθία.

Πηγή:  verianet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis