Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 20/12/2019

Έγγραφο της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη:

Κύριε Υπουργέ,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε πως η μετακίνηση-απόσπαση συναδέλφου μας του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης  ότι, συνδέεται με την άσκηση των άψογων  καθηκόντων που επιτελούσε και μάλιστα δίχως  διακρίσεις. Αυτό όμως φαίνεται πως ενόχλησε σφόδρα κάποιους επώνυμους θεσμικούς παράγοντες και αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της απόσπασής του.

Εάν όλα αυτά συσχετιστούν και με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, τότε προκύπτει αβίαστα και τεκμηριώνεται η καταγγελία της Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας, σύμφωνα  με το υπ΄αρίθμ. 310/19 από 19/12/2019 επισυναπτόμενο έγγραφό της, όπου δυστυχώς διαφαίνεται πως επανερχόμαστε σε εποχές αλήστου μνήμης που εξοργίζουν το συνδικαλιστικό κίνημα και το Σώμα των ενστόλων λειτουργών.

Η συνολκή προσφορά του Α.Τ. Σαπών στην τοπική κοινωνία και η αναγνώρισή του από αυτήν δεν είναι δυνατόν να διαταραχθούν από τέτοιου είδους μονομερείς  άδικες  και καταχθόνιες αποφάσεις, που φέρουν  βεβαίως  την υπογραφή αλλά  και τη  σφραγίδα της τοπικής ηγεσίας.

Η Ομοσπονδία μας, ζητά επιτακτικά τόσο από εσάς όσο και από την Φυσική Ηγεσία να λάβετε θέση επί του θέματος και να αποκαταστήσετε την κατάφωρη αυτή αδικία, ανακαλώντας την   παράνομη διοικητική πράξη, που σπιλώνει αναίτια το Σώμα και φέρνει τον Οργανισμό μας έτη πολλά πίσω.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της ΄Ενωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο)

Συνημμένα αρχεία: rodopi.pdf

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis