Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 17/07/2019

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, την οποία δολοφόνησε ο 27χρονος Χανιώτης, πατέρας δύο μικρών παιδιών. Από την πρώτη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της 60χρονης γυναίκας, ο σύζυγος και τα παιδιά της έσπευσαν στην Κρήτη, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Όταν η Αμερικανίδα βιολόγος βρέθηκε νεκρή στη σπηλιά, αναχώρησαν για την πατρίδα τους. Ο επικεφαλής των ερευνών στην Κρήτη ενημέρωνε καθημερινά τους οικείους της για τις εξελίξεις των ερευνών.

Στο τελευταίο τηλεφώνημα, στο οποίο τους είπε ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό, ο σύζυγός της δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες και έδωσε το τηλέφωνο στην αδελφή της Suzanne Eaton, που έμαθε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του φοβερού εγκλήματος.

Ο δολοφόνος έβλεπε δελτία ειδήσεων για την Αμερικανίδα βιολόγο

O 27χρονος όταν έβλεπε τα δελτία ειδήσεων για την εξαφάνιση της Suzanne Eaton εκνευριζόταν με τη στάση του να προκαλεί υποψίες στη σύζυγό του. Κάπως έτσι άρχισαν από την πλευρά της οι πιεστικές ερωτήσεις για την υπόθεση και κάποια στιγμή ο αγρότης της αποκάλυψε την αλήθεια.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου πέρασε αμίλητος το απόγευμα της Τρίτης την πόρτα του εισαγγελέα και δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν έχει μετανιώσει για τις ειδεχθείς πράξεις του. Ο εισαγγελέας τού απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της παράνομης οπλοκατοχής. Ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι εντόπισε την Suzanne Eaton την ώρα που έκανε τζόκινγκ.

[custom:google-ads]

«Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ. Πήρα το αυτοκίνητο και έψαχνα στις παραλίες να βρω μια γυναίκα. Έφτασα μέχρι το Κολυμπάρι. Πήρα τον δρόμο για το μνημείο επάνω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Στην επιστροφή είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο. Δεν σταμάτησα. Προχώρησα και λίγο πιο πάνω έκανα αναστροφή. Είδα ότι δεν υπήρχε κανένας πεζός, κανένα αυτοκίνητο. Την πλησίασα από πίσω και τη χτύπησα με το αυτοκίνητο».

Είδε από τον καθρέφτη ότι η γυναίκα συνέχισε να έχει τις αισθήσεις της. Έκανε όπισθεν και τη χτύπησε ξανά. «Έβγαλα από το πορτ μπαγκάζ μια ομπρέλα θαλάσσης. Πέταξα τα σίδερα και με το πανί την κάλυψα και την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ. Έφυγα αμέσως και πήγα στο Ξαμουδοχώρι. Την έβγαλα από το αυτοκίνητο και ενώ ήταν αναίσθητη της έκανα σεξ!»

Όταν έπεσε αναίσθητη την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ. Τη μετέφερε κοντά στο σπήλαιο. Εκεί την κακοποίησε σεξουαλικά και την πέταξε σε ένα φρεάτιο στο παλιο Πυροβολείο. Οι ιστολογικές θα δώσουν την απάντηση αν η Suzanne Eaton ήταν ζωντανή όταν την πέταξε στη δαιδαλώδη στοά.

Τραγική ειρωνεία, στο σημείο όπου χτύπησε με το αυτοκίνητο την άτυχη γυναίκα ο 27χρονος, είχαν βρεθεί οι δύο γιοι της βιολόγου κατά τη διάρκεια των ερευνών… 

Τα τέσσερα λάθη στην υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου

Σύμφωνα με τον Alpha το πρώτο λάθος ήταν ότι πέρασε με το αυτοκίνητο από μια περιοχή όπου υπήρχαν κάμερες. Έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν το αυτοκίνητο. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο είπε ότι είχε να πάει στην περιοχή καιρό. Αυτό τον κατέστησε τον νούμερο ένα ύποπτο.

Το δεύτερο λάθος ήταν ότι είχε μαζί το κινητό του που έδωσε στίγμα στο σημείο που βρέθηκε η άτυχη βιολόγος. Το τρίτο λάθος ότι στην περιοχή άφησε ίχνη από τα ελαστικά του αυτοκινήτου του.

Τέταρτο λάθος του 27χρονου ήταν ότι τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που σκότωσε την γυναίκα είχαν ίχνη αίματος της Suzanne Eaton.

Στο OPEN οι σπηλαιολόγοι που βρήκαν την Αμερικανίδα βιολόγο

Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφουν στο OPEN TV και την Δέσποινα Βλεπάκη δύο Κρητικοί πώς βρήκαν το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, στη σπηλιά στο Μάλεμε. «Κάποιοι έλεγαν ότι είναι κούκλα. Μετά είδα τα παπούτσια, λέω δεν είναι κούκλα. Μετά το σοκ, βγήκαμε έξω», λέει αποκλειστικά στο OPEN ο ένας σπηλαιολόγος με τον δεύτερο να συνεχίζει: «Κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανεβούν οι παλμοί δεν άκουγες, δεν έβλεπες». 

Σοκαρισμένοι ακόμη οι δύο Κρητικοί ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είδαν την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο νεκρή. Οι δύο φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια εξερευνούν καταφύγια. «Πετάξαμε τον φακό και είδαμε... Πτώμα ήταν. Δεν το καταλάβαμε στην αρχή. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας», λέει ο ένας. Ο δεύτερος συνεχίζει: «Το μυρίζαμε το πτώμα. Δεν μείναμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Δεν αντέχαμε. Πάθαμε σοκ», είπαν όταν εντόπισαν νεκρή την Αμερικανίδα βιολόγο.

Πηγή: ethnos.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δυο χρόνια πέρασαν χωρίς τον Δόκιμο Ανθυποπυραγό Μουζακίτη Αριστείδη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis