Δολοφονία βιολόγου: «Δεν μπορώ να ελέγξω τη μανία μου» είπε ο 27χρονος στους αστυνομικούς

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ
Δολοφονία βιολόγου: «Δεν μπορώ να ελέγξω τη μανία μου» είπε ο 27χρονος στους αστυνομικούς
Το παρελθόν του 27χρονου που φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας της βιολόγου Σούζαν Ιτον, ξεψαχνίζει η Αστυνομία.
 
Μετά την αποκάλυψη πως υπήρξαν κι άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν ότι τους επιτέθηκε ένας οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου (ίδιου με αυτό του συλληφθέντα), άρχισαν οι έρευνες για το παρελθόν του 27χρονου αγρότη. Σύμφωνα με τον Alpha, ο ύποπτος, αφού παραδέχτηκε το έγκλημά του, ανέφερε ότι τον κυριεύει «μια μανία» την οποία δεν μπορεί να ελέξγει.
 
«Οταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω» φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς. Όπως φαίνεται, πιθανότατα εμπλέκεται και σε άλλες σεξουαλικές επιθέσεις, με τον ίδιο να κρατείται και με δυσκολία να μιλά για τα όσα έχει κάνει.
 
Ακόμη δεν το πιστεύουν οι συγγενείς του 27χρονου
 
Οπως ανέφερε το κανάλι, όταν τον επισκέφτηκαν οι συγγενείς του, τους απαντούσε μονολεκτικά, ενώ στους αστυνομικούς, σχολίαζε πως «όταν με πιάνει αυτή η μανία, με κυριεύει και δεν μπορώ να την ελέγξω. Μετά το μετανιώνω αλλά είναι αργά». Πλέον αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα.
 
«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη, την ώρα που γείτονές του, μιλούσαν για περίεργη συμπεριφορά.
 
«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά» σχολίασε ένας γείτονας του φερόμενου δράστη στον Alpha. Εν τω μεταξύ, την υπεράσπισή του ανέλαβε άλλος νομικός, μετά την παραίτηση του δικηγόρου που τον είχε αναλάβει αρχικά.